“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Op zoek naar een betrouwbaar automatiseringsbedrijf omgeving Breda? Stop met zoeken!

U wilt natuurlijk dat de kantoorautomatisering in goede handen is. Daarom gaat u voor een betrouwbaar automatiseringsbedrijf. Zoekt u een automatiseringsbedrijf in Noord-Brabant dat uw onderneming kan verlossen van terugkomende storingen en vervelende meldingen? Kiezen voor Random Solutions staat gelijk aan nooit meer zorgen maken over uw systeembeheer. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw ICT-infrastructuur op rolletjes loopt. Zo kunt u uw doelstellingen efficiënter en sneller bereiken. Random Solutions is ervan overtuigd dat focus beter maakt. Daarom focussen wij ons enkel op MKB en bedrijven met maximaal 250 werkplekken. Zo kunnen wij onze beloftes ook waarmaken.

Bel: 088 0119999Contactformulier

De voordelen van kantoorautomatisering

Werkplekbeheer is en blijft een lastige taak. Al helemaal als u deze zelf wilt uitvoeren. Het uitbesteden aan een automatiseringsbedrijf zou een passende oplossing zijn. Een goed georganiseerde werkplek voor uw medewerkers zorgt voor rust en stabiliteit binnen uw bedrijf. De eindgebruiker krijgt uiteindelijk de mogelijkheid om te werken waar en wanneer hij wil, via welk device dan ook. Wij van Random Solutions dragen de zorg voor een ideale werkplek zonder storingen. Dit doen wij door middel van monitoring en onderhoud. Investeren in kantoorautomatisering zal op de korte termijn zorgen voor:

  • Hogere productiviteit
  • Sneller en makkelijker werken, ook onderling
  • Betrouwbaar en veilig netwerk
  • Voorkomen van foutmeldingen en problemen
  • Vermindering in kosten

Allround automatiseringsbedrijf biedt de totaaloplossing: Van Cloud back-ups tot VOIP telefonie

Uw onderneming automatiseren hoeft geen helse klus te zijn. Random Solutions beschikt over verschillende specialisaties en disciplines. Hiermee kunnen wij u een totaaloplossing bieden en laten wij de organisatie weer soepel lopen. Of het nu gaat om VOIP telefonie, het uitvoeren van werkplekbeheer of het beveiligen van uw netwerk. Ieder bedrijf heeft andere wensen of behoeftes en daar houden wij rekening mee. Wij zijn in staat om het netwerkbeheer van uw onderneming te verzorgen zoals u dat graag wilt. Door het uit handen geven van de ICT kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de core business. Laat de IT maar aan ons over.

Allround professionele dienstverlener in de ICT bij u in de buurt

Wij hebben veel ervaring met het optimaliseren, ondersteunen en inrichten van kantoorautomatisering. Daarnaast werken wij ook samen met bekende partners zoals Microsoft, Dell en Citrix. Bent u nieuwsgierig geworden met welke oplossingen wij u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken? Neem contact met ons op voor een kennismaking. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda, waardoor wij binnen no-time bij bedrijven in Etten Leur, Oosterhout, Tilburg, Roosendaal, Gorinchem, Dordrecht en andere plekken in Brabant zijn. Maak kennis met een professionele collega van de RS Family en laat ons op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij zoeken de vraag achter de vraag en dragen vervolgens de beste oplossing aan.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact