“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Random Solutions calamiteitendienst: ICT ondersteuning buiten kantooruren

ICT wordt in het dagelijks leven steeds belangrijker. Daarom kun je niet achterblijven als bedrijf en moet je een degelijke computer of notebook hebben, een optimale internetverbinding waar alles mee verbonden is zoals de telefonie en printers en andere IT-apparatuur. Het onderhouden van deze apparatuur en systemen is nu de grootste noodzaak voor ons. Want wat als uw verbinding eruit ligt, of nog erger, uw server het begeeft? Om buiten kantooruren direct geholpen te worden, kunt u gebruik maken van onze calamiteitendienst.

Bel: 088 0119999Contactformulier

Wanneer de internetverbinding verbroken is, zit het personeel zonder werk en is de kans groot dat zij stoppen met werken voor die dag. Of denk aan een vervelende storing waardoor het personeel niet kan inloggen. Wat te doen? Het is dus onze taak om ervoor te zorgen dat het systeem niet plat komt te liggen. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van uw systemen. Uiteraard verzorgen wij ook de benodigde hardware en bijbehorende software. Daarnaast helpen wij u met de installatie en geven u advies over updates, veranderingen en nieuwe functies.

24/7 Helpdesk en calamiteitendienst ICT bij Random Solutions

Onze helpdesk is tijdens kantooruren telefonisch te bereiken via het telefoonnummer op deze site. Indien u een minder dringende vraag heeft, kunt ook een e-mail sturen. Onze helpdesk belt u binnen de kortste keren terug om op uw ICT gerelateerde vraag terug te komen. Random Solutions biedt een fulltime service contract aan waarbij we 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn. U kunt kiezen uit drie verschillende Random Solutions Service Levels. Alledrie de pakketten hebben een hoog ontzorgingsgehalte, maar zijn afgestemd op verschillende wensen. U heeft de keuze uit RS Monitoring, RS Beheer en RS Complete. Vraag per pakket een offerte aan. U kunt zelfs kiezen voor de optie om een upgrade te doen naar een 24/7 gegarandeerde calamiteiten. Deze upgrade kost u €350,- per maand.

Onder calamiteit verstaan wij een ernstige storing waardoor werknemers hun werkzaamheden niet meer kunnen uitvoeren. De calamiteitendienst is alleen voor calamiteiten buiten kantooruren. Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00. Indien u gebruik maakt van de calamiteitendienst, zullen wij ervoor zorgen dat er onmiddellijk wordt gestart met herstelwerkzaamheden. Als het nodig is, komen wij bij u op locatie. Random Solutions is gevestigd in Breda, waardoor wij in no-time in Etten Leur, Dordrecht, Tilburg, Roosendaal, Tilburg, Gorinchem of Oosterhout bij u op locatie zijn.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact