citrix


“Een optimale gebruikerservaring is het hoofddoel voor Citrix”


Citrix

Overal toegang tot apps en desktops

Steeds veranderende zakelijke eisen hervormen de moderne werkplek. Het traditionele model – medewerkers die in kantoren werken op devices die eigendom zijn van de organisatie – is aanzienlijk veranderd. De medewerkersgroepen worden steeds diverser en verwachten overal te kunnen werken op een breed scala aan devices. Met deze nieuwe vereisten komt u ook voor nieuwe uitdagingen te staan: van het bieden van Secure Remote Access voor inhuurkrachten tot het ondersteunen van een toenemend aantal persoonlijke devices. Applicatie- en desktopvirtualisatie helpen bij het oplossen van deze problemen door het centraliseren van apps en desktops in het datacenter en ze beveiligd en on-demand aan gebruikers aan te bieden op elk device en op elke plek.

Citrix is de leider op het gebied van app- en desktopvirtualisatie

Citrix is de leider op het gebied van app- en desktopvirtualisatie, en biedt een complete, flexibele oplossing die Windows-applicaties en deskstops levert aan elke user op elk device, terwijl waardevolle informatie veilig opgeslagen blijft in het datacenter. Door het combineren van granulaire controle met een compromisloze gebruikerservaring, helpt Citrix applicatie- en desktopvirtualisatie uw organisatie gelijke tred te houden met de veranderende zakelijke behoeften, terwijl productiviteit toeneemt, het management vereenvoudigt, security verbetert en kosten worden teruggedrongen.

 
  • Virtual application delivery om te werken vanaf elke locatie

    Citrix XenApp XenApp is de toonaangevende oplossing voor virtual application delivery, en biedt Windows-apps aan medewerkers op elk apparaat en elke locatie. Door gecentraliseerde controle met XenApp, kunt u uw team de vrijheid geven van mobiliteit terwijl u de security verhoogt en de IT-kosten vermindert.

  • IT-uitdagingen oplossen

    XenDesktop is geschikt voor de meest uiteenlopende use cases. Medewerkers krijgen hiermee toegang tot hun apps, desktops en data zonder last te hebben van de beperkingen van een traditionele oplossing. XenDesktop op het uniforme FlexCast Management Architecture-platform (FMA) is de enige oplossing die aan de FIPS-wetgeving voldoet en Common Criteria-certificering heeft, en daarmee geschikt is voor de zware beveiligingsnormen van strikt gereguleerde sectoren. Voor de eindgebruikers is de eenvoudige interface een plezier om mee te werken, terwijl de IT-afdeling de superieure performance van de HDX-technologie zal waarderen, zelfs via netwerken met een hoge latency.

  • De meest complete oplossing voor enterprise mobility managementcitrix

    XenMobile biedt volledige mobile device management (MDM), mobile applicatie management (MAM) en zakelijke productiviteit apps in één allesomvattende oplossing. XenMobile verbetert de gebruikerservaring op privé devices (BYO) of devices die eigendom zijn van uw organisatie, zonder afbreuk te doen aan de security.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact