“Wij geloven in het combineren van oplossingen. Het is onze passie om u bij die keuzes te begeleiden.”


 

Cloud Solutions

Random Solutions staat voor keuzevrijheid en onafhankelijkheid, ook wanneer je kiest voor Cloud Solutions, oftewel de migratie van jouw gegevens naar de Cloud-server in de regio Tilburg en Breda. Wij weten uit ervaring dat je uit verschillende oplossingen moet kunnen kiezen. Zeker omdat vaak niet één oplossing alle uitdagingen kan invullen.

 

Cloud Solutions

Cloud Solutions

 • RS Cloud Suite voor een veilige migratie van gegevens

  Onze RS Cloud Suite is een verzameling van toepassingen en technieken die samenkomen en op basis van jouw situatie worden samengesteld. Van standaard werkplek met Office tot uitgebreide beschikbaarheid van maatwerkapplicaties; bij ons IT bedrijf in de regio Tilburg is de migratie naar de Cloud in goede handen. Stel, je kunt uit de voeten met de standaard Office programma’s, je gebruikt je boekhouding en CRM systeem uit de Cloud en je hebt een beperkte opslagbehoefte voor data, dan kom je met Office 365 al een heel eind. Maar maak je bijvoorbeeld ook gebruik van een bedrijfskritische applicatie die aangeboden moet worden vanaf een client/server-model, dan zou je bijvoorbeeld met de RS Cloud Desktop Premium goed af zijn. Neem contact op met ons team in de regio Breda voor een passend advies over het gebruik van Cloud-systemen en de migratie van gegevens.

 • Microsoft Azure Cloud

  Je app, je framework en je platform: ze zijn allemaal welkom. Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde Cloud-services, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web. Hiermee werk je flexibeler, bereik je meer en bespaar je geld. Het is een compleet platform waarmee je je doelen kunt bereiken. Informeer nu naar de mogelijkheden van ons IT bedrijf in de omgeving van Tilburg om hiermee de migratie naar de Cloud-server te bewerkstelligen.

 • RS Cloud Suite

  Onze RS Cloud Suite is een verzameling van toepassingen en technieken die samenkomen en op uw situatie naar wens worden samengesteld. Van standaard werkplek met Office tot uitgebreide beschikbaarheid van maatwerk applicaties.
  Stel, u kunt uit de voeten met de standaard Office programma’s, gebruikt uw boekhoud en CRM systeem uit de cloud en u heeft een beperkte opslag behoefte voor data, dan komt u met Office 365 al een heel eind. Maar maakt u bijvoorbeeld ook gebruik van een bedrijfs kritische applicatie die aangeboden moet worden vanaf een client/server model, dan zou u bijvoorbeeld met de RS Cloud Desktop Premium goed af zijn. Neem contact met ons op voor een passend advies:
  sales@randomsolutions.nl

 • Microsoft Azure Cloud

  Uw app. Uw framework. Uw platform. Ze zijn allemaal welkom.
  Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. Dit kunt u doen met Azure…

 • Office 365

  Office, overal en altijd. Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Office 365 staat altijd voor je klaar. Je Office is overal bij de hand. Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (en altijd de nieuwste versie) kun je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat in real-time met anderen gegevens delen. Vraag nu welke Office 365 oplossing het beste bij je past.

 • VOIP telefonie

  Werk overal alsof je op kantoor bent en ontdek alle voordelen van de meest geavanceerde telefooncentrale ter wereld: VoIP telefonie. Er is geen fysieke telefooncentrale meer nodig in je bedrijf, maar je belt hiermee vanuit de Cloud. Je hoeft alleen maar een telefoon aan te sluiten op de plek waar je deze wilt gebruiken: op kantoor, de nevenvestiging en/of op een thuiswerkplek. In verschillende datacenters wordt de telefooncentrale gehost, wat een volledig redundante Cloud-oplossing oplevert. Hierdoor is de dienst snel, altijd beschikbaar en veilig.

 • Office 365

  Office, overal en altijd. Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Office 365 staat altijd voor u klaar. Uw Office overal bij de hand. Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (en altijd de nieuwste versie) kunt u vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat in realtime met anderen delen… Office toepassingen

 • VOIP telefonie

  Ontdek alle voordelen van de meest geavanceerde telefooncentrale ter wereld. Werk overal alsof je op kantoor bent. Werk overal gewoon alsof je op kantoor bent. Of je nu in Groningen bij een klant zit. Of thuis werkt in Maastricht. Waar je ook bent, je belt en wordt gebeld met hetzelfde zakelijke nummer. Maar er zijn meer voordelen, wat dacht u van overal toegang tot het centrale bedrijfsadresboek, altijd beschikbaarheid van collega’s weten, lage investerings- en gesprekskosten, eenvoudig doorverbinden, makkelijk gesprekken terugluisteren en delen. Waar moet uw ideale telefonie oplossing aan voldoen?

 • CRM, Business Productivity en Social Intranet

  Alle communicatiestromen zijn onder controle met deze vorm van cloud-migratie, aangeboden door ons bedrijf in Breda. Alle projecten en taken kunnen onder elkaar gedeeld worden. Iedereen is op de hoogte van de klantgegevens. Alles maar eenmaal invoeren en alles is overal benaderbaar, waardoor je ook met klanten kunt samenwerken aan projecten. Altijd op de hoogte van de ‘sales funnel’ en voorkomen van shadow IT (kritische bedrijfsdata op privé Dropbox accounts van medewerkers). Mailverkeer koppelen aan relaties en projecten. Informeer wat oplossingen als Microsoft Office 365, CRM Online en Bitrix24 voor jou kunnen betekenen.

 • Cloud back-up

  Met een Cloud back-up ben je nooit meer gegevens kwijt, heb je zekerheid en continuïteit én zijn je kritische bedrijfsdata veiliggesteld. Het kan altijd gebeuren dat je bestanden of mappen kwijtraakt, of dat je servers en storage een restore nodig hebben. Dan wil je er wel zeker van zijn dat je over een actuele en juiste back-up beschikt. Met RS Cloud back-up hoef je je geen zorgen meer te maken.

 • CRM en Social Intranet

  Alle communicatiestromen onder controle. Alle projecten en taken met elkaar delen. Iedereen op de hoogte van de klantgegevens. Alles maar eenmaal invoeren. Overal benaderbaar. Samenwerken met klanten aan projecten. Altijd op de hoogte van de salesfunnel. Voorkomen van shadow IT (kritische bedrijfsdata op privé Dropbox accounts van medewerkers). Mailverkeer koppelen aan relatries en projecten. Lees verder welke oplossingen wij hiervoor hebben

 • Cloud back-up

  Nooit meer gegevens kwijt. Zekerheid en continuïteit. Uw bedrijfskritische veiliggesteld. Het kan altijd gebeuren dat u bestanden of mappen kwijt raakt, of dat uw servers en storage een restore nodig hebben. Dan wilt u er wel zeker van zijn, dat u over een actuele en juiste back-up kunt beschikken. Met RS Cloud Back-up hoeft u zich geen zorgen meer te maken, meer weten?

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact