“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Detacheren van ICT medewerkers in Brabant? Random Solutions heeft een passende oplossing

Een bezettingsprobleem, het kan u zomaar van de ene op de andere dag gebeuren. Of u heeft extra capaciteit nodig voor een lopend ICT project. Random Solutions biedt een passende oplossing. Wij detacheren ICT medewerkers voor enkele dagen, maanden of zelfs jaren. U bepaalt welke professional u nodig heeft voor welke periode, en wij voeren de werving en selectie van de ICT professional uit. Ook kunnen wij uw bedrijf ondersteunen met gecertificeerde ICT’ers, welke met hun kennis en ervaring een goede aanvulling op het team zijn. Graag bespreken wij samen uw wensen en behoeften zodat wij kunnen inventariseren.

Bel: 088 0119999Contactformulier

Tijdelijk behoefte aan opschaling? Wij verzorgen de werving en selectie van iCT professionals!

Wij richten ons niet alleen op het ontzorgen van het MKB op het gebied van kantoorautomatisering, security en VOIP telefonie. Wij zijn u ook van dienst als het gaat over tijdelijke of permanente personele vraagstukken. Wij noemen het Staffing Services, waarbij wij als dienst specialisten leveren op detacheringsbasis. Deze specialisten zijn gecertificeerd voor bijvoorbeeld Citrix, Microsoft, Watchguard of VMWare. Zo kunt u een behoefte hebben aan een senior software ontwikkelaar of een helpdesk medewerker. Wij detacheren ICT medewerkers voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft en wij u een professional leveren om u te ondersteunen.

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra capaciteit? Wij gaan graag op zoek voor u en detacheren de meest geschikte ICT medewerkers. Random Solutions beschikt namelijk over een groot netwerk. Dit zorg ervoor dat wij makkelijk in staat zijn om een openstaande vacature op ICT gebied voor u te vervullen. Wij weten de beste systeembeheerders en software ontwikkelaars te vinden. U bespaart niet alleen tijd, maar ook geld als u besluit het hele proces aan ons uit te besteden. Wij bieden aangename condities in vergelijking met andere bureaus.

Onze core business is het ontzorgen van bedrijven op ICT gebied. Dit nemen wij heel serieus. Daarom hebben wij een dienstverlening opgezet waarbij wij u helpen uw gehele ICT, of delen ervan, uit te besteden. Zo kunt u zich focussen op de kerntaken, en andere IT werkzaamheden kunt u outsourcen. Random Solutions neemt het detacheren van ICT medewerkers voor u uit handen en bekommert zich over de werking en selectie.

Enthousiast? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over werving en selectie

Bent u enthousiast geworden en wilt u samenwerken met Random Solutions? In dat geval willen wij u en uw organisatie beter leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Breda en opereren voornamelijk in delen van Noord-Brabant, zoals Tilburg, Roosendaal, Dordrecht, Etten Leur, Oosterhout en Gorinchem. Natuurlijk is geen plek ons te ver weg, maar wij streven wel naar focus. Zo werken wij enkel voor MKB en bedrijven met maximaal 250 werkplekken.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact