Een IT-partner alsof hij bij jou zelf werkt, maar dan goedkoper

Op het gebied van IT staat de tijd zeker niet stil. Meer en meer IT-bedrijven stappen over een op een nieuw bedrijfsmodel waarbij ‘ontzorgen’ het toverwoord is: het overnemen van het IT-beheer van bedrijven tegen een maandelijkse prijs per gebruiker. Op die manier kun jij gewoon je werk blijven doen en ben je verzekerd van uitstekend beheer door een expert. Bovendien weet je iedere maand precies hoeveel geld je er aan kwijt bent. Ook bij Random Solutions ‘ontzorgen’ we meer en meer bedrijven. Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? En waar moet je op letten?

Veel papierwerk
Eigen IT-beheerder eruit, IT-partner erin. Het klinkt heel simpel, maar in veel gevallen is het dat niet. Het probleem is namelijk dat je als bedrijf dan wel eerst even een paar centimeter aan papierwerk door moet nemen. In veel gevallen staat die vol met juridische teksten en uitzonderingen waarbij de IT`er toch niet verantwoordelijk is. Op zich logisch, maar op die manier natuurlijk niet echt een gelijkwaardige vervanger van een beheerder in eigen dienst.

Vertrouwen
Bij Random Solutions vinden we dit ook niet getuigen van veel vertrouwen. Terwijl dat toch de basis is van iedere samenwerking. En dus hebben we de juridische teksten vervangen door een enkel A4-tje waarop alles kort maar krachtig staat uitgelegd. Geen uitzonderingen. Jij betaald en wij regelen het.

Wat we doen
Het belangrijkste daarbij is de monitoring. We houden in de gaten of je installatie nog naar behoren werkt en of de beveiliging in orde is. Mocht er een probleem zijn, dan lossen we dat op. Simpel. Maar daarnaast doet een eigen IT-beheerder natuurlijk nog veel meer. Zo geeft hij bijvoorbeeld advies, is beschikbaar voor vragen en verzorgt hij rapportages. Allemaal zaken die ook Random Solutions voor je kan verzorgen.

Goedkoop
Als je wilt is Random Solutions letterlijk de IT-partner die handelt alsof hij bij jezelf werkt. Zo`n compleet pakket kost 65 euro per maand, per medewerker. Dat lijkt misschien heel wat, maar zet het maar eens af tegen het salaris van een IT-beheerder. Dat is al snel 3000 euro bruto. Bij Random Solutions krijg je dezelfde service, maar dan goedkoper.

Uitgaan van eigen kracht
Daarnaast handelen we vanuit een eigen filosofie. Wij willen ons niet indekken met jaarcontracten, maar vinden dat wij onszelf moeten bewijzen. En dus kun je bij Random Solutions maandelijks opzeggen. Als wij ons werk goed genoeg doen, zijn wij ervan overtuigd dat we mogen blijven. Daarmee zijn we zelfs nog flexibeler dan een eigen medewerker. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!