Home > Enterprise Wifi

Enterprise Wifi

Een goede Wireless verbinding is tegenwoordig een must en daarom gaan we samen op zoek naar zakelijke wifi oplossingen. De ontwikkelingen op Wireless gebied gaan heel snel. Steeds meer apparaten gaan op Wireless (denk ook eens aan de hoeveelheid mobieltjes). Het wordt dus steeds een drukker gebied en al deze apparaten moeten voorzien worden van een degelijke en betrouwbare verbinding.

Zakelijke wifi oplossingen die passen bij jouw onderneming

Random Solutions B.V. is gespecialiseerd en gecertificeerd in de nieuwste Wireless Technieken. Of u nu 1 of 1000 Access Points nodig heeft, wij kunnen hier allemaal in voorzien middels onze bewezen zakelijke wifi oplossingen. Een oplossing die prijstechnisch ook nog eens de helft kost van andere merken. Heb je bijvoorbeeld een hotel en wil je de klanten voorzien van een Wireless Voucher voor een x-periode? Allemaal mogelijk! Wij voorzien je van de nieuwste Wireless AC technieken, hiermee bent u voorbereid op de toekomst.

 

Unifi_banner2

 

Het beheer van je netwerk in veilige handen

Daarnaast ontzorgen we je volledig door het beheer van het Wireless netwerk uit handen te nemen, indien je dit wenst uiteraard. Voor het beheer van je nieuwe Wireless Netwerk maken we gebruik van onze (Hybrid) Cloud Controllers. Het is nu de tijd om in te zetten op de nieuwste Wireless AC technieken op de 5GHz band. Maar zelfs als je nog met 2.4Ghz apparaten moet werken kunnen wij middels de geavanceerde detectie mechanismes in onze zakelijke wifi oplossingen hier voor je een perfect werkend geheel van maken.

Reken op ervaring en vakmanschap

Naast zakelijke wifi oplossingen kan ons team op vele andere vlakken je van dienst zijn. Van het verzorgen van uitstekende ICT infrastructuur tot advies van onze consultants; wij bieden een totaalpakket aan diensten aan. Om hiervan gebruik te maken neem je het best contact met ons op door te bellen naar 088 011 99 99.

 

Unifi_banner3

Hieronder ziet u de mogelijke Service Levels.

On-Demand

€75

Per Uur
  • Servicedesk tijdens kantoortijd
  • Voorrijkosten indien op locatie
  • Wireless Updates op verzoek
  • Cloud Controller (anders € 5,- per AP p.mnd)

Samen Beheer

€15

Per AP per Maand (minimaal 5 AP's)
  • Cloud Controller
  • Gezamelijk beheer van de omgeving
  • Servicedesk tijdens kantoortijd
  • Voorrijkosten voor werkzaamheden op locatie
  • Remote Troubleshoots
  • Uitvoeren van Remote updates
 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact