Allround service

  Systemen op maat

  Snel en heldere communicatie

  De ICT van je bedrijf in Breda uitbesteden

  Wil je de ICT van je bedrijf in de regio Breda uitbesteden zodat iedereen zich zonder problemen kan focussen op de corebusiness? Dan is Random Solutions zeker iets voor jou. Ons hechte en relatief kleinschalige team staat met veel kennis en ervaring klaar om de complete of gedeeltelijke ICT in je bedrijf te regelen. Ontdek de voordelen van het uitbesteden van de ICT: kosten- en tijdbesparend en een uitstekende dynamiek in het hele bedrijf.

  Enthousiaste en professionele Allrounders in IT, dat is wat we zijn. Met verschillende specialisaties en disciplines, om u een totaaloplossing te bieden.
  Interesse in wat wij u te bieden hebben?

  Neem contact op

  Managed Services

  Klik hier

  Cloud Services

  Klik hier

  Staffing Services

  Klik hier

  Professional Services

  Klik hier

  Solutions

  Klik hier

  Alle informatie over het uitbesteden van ICT in je bedrijf in of nabij Breda

  Of je nu ICT of (onderdelen van) IT wilt uitbesteden in de regio Breda, wij bieden altijd een oplossing op maat. Wil je bijvoorbeeld een Cloud- server installeren en een migratie van data regelen? Of wil je de grote voordelen van Office 365 voor je bedrijf ontdekken? Wij informeren je over alles, zodat jij weet waar je aan toe bent wanneer er bijvoorbeeld een groot omzettings- of vernieuwingsproject gaat plaatsvinden. Ook kan het personeel in je bedrijf goed op de hoogte worden gebracht over alle veranderingen op ICT- gebied. Maar wat wij het belangrijkste vinden: jij bepaalt hoe je de ICT van jouw bedrijf in of nabij Breda wilt uitbesteden!

  IT omvat heel veel aspecten

  IT is een breed begrip en alle technologie rondom IT is zeer veranderlijk. Wij garanderen je een up-to-date systeem in je bedrijf, of het nu gaat om security & authenticatie, Cloud- software of Hosted VoIP. Geef bij ons aan welke innovatieve uitdagingen jij in je bedrijf wilt aangaan!

  Een allround service

  Alle services voor kantoorautomatisering onder één dak en altijd een goed bereikbaar contactpersoon, dat is wat je kunt verwachten van Random Solutions wanneer je de ICT in je bedrijf detacheert. Random Solutions is gevestigd in Breda, maar is ook jouw bedrijf in bijvoorbeeld Tilburg of Roosendaal ook graag van dienst op het gebied van IT en ICT. Doordat wij in een ervaren en goed communicerend team werken, kunnen we snel anticiperen op (eventueel latere) problemen. Mocht er een ICT- probleem voorvallen, zoeken we direct mee naar een oplossing. Bel naar 088 011 99 99 of vul het contactformulier in. Wij bieden ook de mogelijkheid om ideeën via een live-chat uit te wisselen.