“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Home > ICT Beheer Roosendaal

ICT beheer in Roosendaal

Heeft uw organisatie geen ICT beheer capaciteit? In dat geval kunt u ervoor kiezen om het uit te besteden. Random Solutions is een betrouwbare ICT beheer partij die werkt in Roosendaal en omstreken. Als ICT bedrijf realiseert Random Solutions alle denkbare ICT oplossingen. Wij vinden dat voorkomen beter is dan repareren. Wanneer u systeembeheer proactief inzet, kunt u veel leed voorkomen. Goed IT beheer is méér dan alleen het onderhoud van ICT middelen. Het draait ook om streven naar een hogere productiviteit, meer gemak en minder risico. Dit alles voor het grote doel: meer winst behalen. Random solutions biedt ICT beheer op deze omgevingen:

 • Servers
 • Security
 • Back-up
 • Firewall en routers
 • Netwerken
 • Online diensten
Bel: 088 0119999Contactformulier

Wij zijn gespecialiseerd in IT beheer, op afstand én op locatie

Wij begrijpen als geen ander dat de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid van uw ICT middelen van groot belang zijn voor het succes van uw bedrijf. Het fundament van een bedrijf valt of staat met IT. Random Solutions levert ICT-oplossingen op maat. Wij adviseren en ondersteunen u graag op het gebied van IT beheer en onderhoud. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: ondernemen.

Ook voor IT outsourcing bent u aan het juiste adres

Wordt uw ICT omgeving iedere dag een stukje complexer en is het steeds lastiger om problemen op te lossen? Wellicht is het dan tijd om te denken aan outsourcing van IT. De voordelen van IT outsourcing zijn groot. Netwerkbeheer, telecommunicatie, hosting, database beheer, websitebeheer en systeembeheer worden het meeste uitbesteed door bedrijven. De redenen om uit te besteden variëren. Hieronder de meest voorkomende:

 • Om kosten te besparen
 • Mogelijkheid om snel te groeien
 • Tijdwinst
 • Betere focus op de core business
 • IT problemen direct opgelost

Niet elke klant komt bij ons met de vraag om systemen of platformen te beheren. Sommige bedrijven hebben hun eigen personeel hiervoor, maar beschikken dan weer niet over een andere expertise. Random Solutions kan u ondersteunen op veel vlakken.

Niet alleen specialist op het gebied van ICT beheer, ook begeleiden IT project

Heeft u binnenkort een IT project op de agenda staan, maar mist u capaciteit, kennis of tijd om dit succesvol te laten slagen? Random Solutions staat voor u klaar. Wij hebben ervaring in het begeleiden, sturen en evalueren van een IT project. Deskundige begeleiding verhoogt de kans van slagen. Met onze specialisten bent u verzekerd van de beste begeleiding.

Zoekt u een IT bedrijf in de regio Roosendaal? Neem dan contact op met Random Solutions. Met netwerkbeheer en werkplekbeheer kunnen wij continuïteit van uw bedrijf garanderen. Er zijn veel automatiseringsbedrijven die uw automatisering kunnen doen, maar wij bieden u een totaaloplossing. Wij komen graag bij u langs om van gedachten te wisselen over ICT zaken. Ons hoofdkantoor is in Breda, maar wij komen graag bij onze klanten over de vloer. Deze zijn overal in Nederland gevestigd, waaronder Tilburg, Dordrecht, Oosterhout, Roosendaal, Etten Leur en Gorinchem.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact