Allround service

  Systemen op maat

  Snel en heldere communicatie

  ICT beheer Roosendaal

  Zou je graag beschikken over uitstekend ICT beheer voor je onderneming in Roosendaal. Dan zit je bij ons zeker goed! Bij Random Solutions beschikken wij over de nodige ervaring en deskundigheid om ervoor te zorgen dat jij over de IT beschikt om de optimale werkomstandigheden te creëren. Zo houden we je systemen in de gaten en zorgen we dat deze opereren op de nieuwste versies. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, beschik je over meer van onze diensten omtrent ICT beheer voor jouw bedrijf in Roosendaal.

  Enthousiaste en professionele Allrounders in IT, dat is wat we zijn. Met verschillende specialisaties en disciplines, om u een totaaloplossing te bieden.
  Interesse in wat wij u te bieden hebben?

  Neem contact op

  Managed Services

  Klik hier

  Cloud Services

  Klik hier

  Staffing Services

  Klik hier

  Professional Services

  Klik hier

  Solutions

  Klik hier

  Een beter ICT beheer voor jouw bedrijf in Roosendaal

  Wat kan een goed ICT beheer voor jouw bedrijf in Roosendaal inhouden? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vele mogelijkheden met Wireless-toepassingen. Samen met jou gaan we op zoek naar zakelijke wifi oplossingen. Daarbovenop kun je een universele werkervaring aanbieden door te werken met Office 365. Door dit systeem te implementeren creëer je een gedeeld communicatiekanaal voor alle medewerkers, maar krijg je ook toegang tot tekstverwerkers, spreadsheetprogramma’s en databanken die je deelt met de hele werkvloer. Dat gebeurt allemaal onder veilige omstandigheden uiteraard door ons ICT beheer in te schakelen.

  Laat ons helpen bij je IT-toepassingen

  Reken op ons team voor een ICT beheer op maat van jouw onderneming in Roosendaal, maar ook in de omgevingen van Tilburg en Breda. Twijfel zeker niet om contact op te nemen met onze medewerkers via 088 011 99 99 om te informeren naar de diensten en pakketten die wij aanbieden.

   
   

  Meer weten?

  Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

  Neem contact met ons op

  Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

  contact