Allround service

  Systemen op maat

  Snel en heldere communicatie

  Een professionele ICT beheerder in regio Breda

  Zoek je een bedrijf dat kan functioneren als ICT beheerder voor jouw onderneming in de regio Breda? Wil je het ICT beheer van jouw bedrijf actief in het mkb in omgeving Tilburg en Breda uitbesteden aan een professional zodat je zorgeloos verder kunt met de werkzaamheden die wel perfect aan jou besteed zijn? Neem dan contact op met Random Solutions voor een allround service die je alle facetten van ICT beheer voor iedereen in het mkb in regio Breda en Tilburg uit handen neemt. Natuurlijk altijd met de beste uitleg over de werking van systemen en updates die voor je bedrijf van toepassing zijn.

  Enthousiaste en professionele Allrounders in IT, dat is wat we zijn. Met verschillende specialisaties en disciplines, om u een totaaloplossing te bieden.
  Interesse in wat wij u te bieden hebben?

  Neem contact op

  Managed Services

  Klik hier

  Cloud Services

  Klik hier

  Staffing Services

  Klik hier

  Professional Services

  Klik hier

  Solutions

  Klik hier

  Wat doet onze ICT beheerder wanneer je je ICT beheer gaat uitbesteden?

  Ons team van ICT specialisten actief in omgeving Tilburg en Breda biedt de mogelijkheid voor bedrijf in het mkb om zonder zorgen het ICT uit te besteden. Omdat wij op relatief kleinschalig niveau werken, is het contact met onze klanten heel persoonlijk. Het voordeel hiervan is dat onze ICT beheerder in de regio Breda heel precies op de hoogte is van de situatie in jouw bedrijf. Vindt er bijvoorbeeld een Cloud-migratie plaats van de bedrijfsdata? Dan is het handig dat er een ICT-beheerder in de buurt is die de controle heeft over de situatie. Deze kan inspelen op eventuele problemen en legt uit welke aspecten van ICT beheer de werkzaamheden in je bedrijf bevorderen. Voor alles is een oplossing, daar staat ons team voor garant.

  Voor IT heb je een specialist nodig

  Omdat IT en ICT een belangrijke rol spelen in bedrijven en op veel gebieden constant vernieuwend zijn, zijn er veel specialisten nodig die de kennis up-to-date moeten houden. Niet elk bedrijf in het mkb heeft een professionele IT-specialist of ICT beheerder in huis – wat ook niet altijd mogelijk is – en daarom is uitbesteden in de regio Tilburg of Breda een perfecte optie. Het is in dat geval handig om in korte lijnen samen te werken met een team als Random Solutions. Maak gebruik van onze complete of gedeeltelijke Managed Services op maat om de dynamiek in je bedrijf optimaal te houden.

  Neem contact op

  Altijd iemand bereikbaar voor het ICT beheer van mkb’ers, een ICT beheerder die begrijpt wat jij nodig hebt en die direct klaarstaat bij problemen, dat is wat je kan verwachten van Random Solutions in regio Tilburg en Breda bij het uitbesteden van je ICT beheer! Bel naar 088 011 99 99 of vul het contactformulier in om een afspraak op de door jou gewenste locatie te maken. Wij bieden ook de mogelijkheid om ideeën via een live-chat uit te wisselen. Vanuit ons kantoor in Breda is onze ICT beheerder ook zeker goed inzetbaar voor bedrijven in bijvoorbeeld Roosendaal en Tilburg.