“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Home > ICT Managed Services Breda

ICT Managed Services in Breda

Als ondernemer weet u dat een degelijke ICT infrastructuur erg belangrijk is. Dankzij goed werkende IT kunt u zich blijven focussen op uw kernactiviteiten. Daarvoor moet het netwerk natuurlijk stabiel, up-to-date en vooral veilig zijn, in wat voor omstandigheden dan ook. Het liefste kost IT niet te veel inspanningen en geld. In dat geval is Random Solutions ICT Managed Services de beste partner voor uw automatisering. Door het uitbesteden van het volledige of gedeeltelijke beheer van uw IT-omgeving met een ICT Managed Services contract heeft u hier geen omkijken meer naar.

Bel: 088 0119999Contactformulier

Random Solutions denkt met u mee, maar ook vooruit. Onze Random Solutions collega’s hebben een passie voor IT en werken iedere dag met enthousiasme aan de beste oplossingen. Wij zijn gedreven en gepassioneerd in onze werkzaamheden. Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook. Random Solutions geeft u advies over IT beheer, infrastructuur, VOIP telefonie, back-ups, werken in de Cloud, data security, servers en online werkplekken. Daarnaast leveren wij ook soft- en hardware en zijn we partner van Microsoft, Dell en Citrix. De oplossingen die wij leveren zijn dus absoluut van gerenommeerde fabrikanten.

Uw ICT uitbesteden kan dankzij onze Managed Services

Met onze ICT Managed Services heeft u de juiste deskundigheid beschikbaar wanneer het nodig is. U kiest ervoor om het beheer van servers, software, online werkplekken en kantoorautomatisering geheel uit te besteden aan onze professionals. In ruil daarvoor zijn wij 24/7 beschikbaar om problemen op te lossen. Voor welke manier van IT uitbesteden u ook kiest, bij ons staat uw organisatie altijd centraal. Wij doen er alles aan om de continuïteit te vergroten. Wij controleren dagelijks uw ICT op punten zoals antivirus, back-ups, schijfruimte en veiligheid.

De voordelen van Random Solutions ICT Managed Services:

  • Geen slapeloze nachten over back-ups en updates
  • Uw ICT-omgeving wordt bewaakt en gemonitord
  • Maandelijkse rapportage van uw systemen
  • Kostenbesparing
  • Servicedesk/Helpdesk voor al uw IT gerelateerde vragen

Geïnteresseerd in een ICT Managed Services contract? Wij adviseren u graag!

Wilt u weten wat de ICT Managed Services van Random Solutions voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda, waardoor we binnen no time in Tilburg, Dordrecht, Roosendaal, Gorinchem, Etten Leur en Oosterhout zijn. Natuurlijk opereren wij niet alleen in Noord-Brabant. Wel leggen wij de focus op MKB en organisaties met maximaal 250 werkplekken.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact