“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Home > IT Beveiliging Etten Leur

IT beveiliging in Etten-Leur

Breekt het zweet u uit als u denkt aan hackers, virussen, datalekken of DDoS-aanvallen? Hoe veilig is uw netwerk eigenlijk? Goede beveiliging van uw IT infrastructuur is cruciaal. Vooral als u werkt met privacygevoelige klanteninformatie, dossiers en gevoelige systemen. Dankzij IT beveiliging van Random Solutions treft u maatregelen en bent u voldoende beschermd. Netwerkbeveiliging bestaat onder andere uit onderstaande onderdelen:

 • APT-blocker
 • Data Loss Prevention
 • Application Control
 • Intrusion Prevention System
 • Weblocker: URL & Content filering
 • Gateway Antivirus
 • Reputation Enabled Defense
 • Spamblocker
Bel: 088 0119999Contactformulier

IT Security oplossingen op maat

Random Solutions, gevestigd in Breda, is zich ervan bewust dat IT beveiliging cruciaal is voor ieder bedrijf. Wij bieden daarom concrete IT Security oplossingen voor serverbeveiligingen en netwerkbeveiligingen. Naast firewalls en antivirus software bieden wij ook beveiligingssystemen die alle activiteiten beschermen. Denk hierbij aan authenticatie en end point security. Diverse beveiliging strategieën zullen uw IT beveiliging naar een hoger niveau tillen.

Til uw ICT beveiliging naar een hoger niveau dankzij Random Solutions

Geef ongewenste indringers en hackers geen kans met ICT beveiliging van Random Solutions. Heeft u alle toestellen waarop bedrijfsinformatie staat in kaart? Hacking en phishing gebeurt niet meer enkel vanaf desktop, ook tablets en smartphones zijn vaak een makkelijk doelwit. Random Solutions gaat beveiligingslekken tegen door middel van waterdichte software. Stel dat een toestel wordt gestolen, dan is uw bedrijfsinformatie ook in verkeerde handen. Heeft u alles dan nog onder controle? Met Random Solutions aan uw zijde wel. Wij raden u aan aandacht te besteden aan IT security en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Inloggen met enkel een gebruikersnaam en zwak wachtwoord is niet meer genoeg tegenwoordig. Random Solutions biedt ICT security waarbij er een authenticatie plaatsvindt tijdens het inloggen. Een applicatie verifieert nogmaals of u bent wie u zegt dat u bent. Wij adviseren u een vorm van multi-factor authenticatie. Er wordt dan een gegeven gevraagd, een persoonlijk bericht gestuurd, en dit wordt gekoppeld aan een stukje data. Het vormt geen extra handelingen voor uw medewerkers, maar extra veiligheid en daarmee IT beveiliging.

Mocht het ooit bij u gebeuren dat u al uw data kwijt raakt, dan is er nog altijd de Data Recovery dienst. Dit is als het ware een noodherstelplan waardoor u binnen no-time weer up-and-running bent. IT Security specialist Random Solutions helpt u graag met het opstellen van een Disaster Recovery plan.

De voordelen van IT beveiliging van Random Solutions:

 • Razendsnelle online support, ook bij calamiteiten
 • Oplossingen op maat
 • Alle gegevens veilig en beschermd
 • Systemen perfect beheersen

Vragen over onze ICT beveiliging?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ICT beveiliging voor uw bedrijf? Vraag het ons gerust. Wij vragen u het hemd van het lijf tijdens een gesprek, zo weten wij wat we u het beste kunnen adviseren. U bent welkom op ons kantoor in Breda, maar wij zijn werkzaam in heel Noord-Brabant en Zuid-Holland en komen gerust naar plaatsen zoals Gorinchem, Dordrecht, Etten Leur, Tilburg, Oosterhout en Roosendaal.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact