“Denken in oplossingen kan alleen als je het eenzijdig denken laat varen.”


 

ICT ondersteuning in regio Breda: meer oplossingen

Naast Cloud- en securityoplossingen bieden we meer ICT ondersteuning die het werk binnen je bedrijf in de omgeving van Breda makkelijker maken. Denk aan oplossingen gericht op de toegang tot, het delen en beschikbaar stellen van informatie. Of het nu om documenten, programma’s of communicatie gaat.

 
 

Het is heel complex om dingen ‘Simple’ te houden, dus laat het ‘Simple’ houden maar aan ons over!

 
 • Print- & Document management

  Blijf in gesprek en deel kennis: zo doen wij graag zaken. Wij willen samen met jou de documentstromen binnen je organisatie slimmer en efficiënter inrichten, digitaal of via multifunctionele printers. Dit is duurzaam voor milieu en organisatie. In de loop der jaren hebben wij ons, in het kader van ICT ondersteuning, gespecialiseerd in documentoplossingen en het beheren van printomgevingen in de regio Breda. Ook hiermee helpt onze ICT beheerder je graag.

 • Enterprise WIFI

  Het Ubiquiti UniFi Enterprise Wifi System is een schaalbare Wifi-oplossing voor professionele omgevingen zoals kantoren, scholen, universiteiten en andere grote instellingen. De UniFi Access Points is verkrijgbaar in verschillende indoor en outdoor versies. Al deze Access Points zijn te beheren vanuit de UniFi controller software, een gratis softwarepakket dat te installeren is op een machine met Windows, Linux of MacOS. Deze controller kan zowel lokaal als in de Cloud worden geïnstalleerd. Onze ICT ondersteuning helpt je verder.

 • Connectivity & internet

  Leuk, al die cloudoplossingen, maar een voorwaarde om daar op een fijne manier mee te werken is toch wel een snelle en betrouwbare internetverbinding. Wij bieden, naast ons IT en ICT beheer, daarom verschillende opties om te kunnen beschikken over de gewenste bandbreedte.

 • Storage & back-up

  Wil je jouw data betrouwbaar en tijdig beschikbaar hebben? Van eenvoudige NAS tot software-defined-storage. Voor ieder storage-vraagstuk hebben wij een oplossing in huis. Ga met ons het gesprek aan en leg je uitdaging aan ons voor. Wij bieden jou en jouw bedrijf in de omgeving Breda graag ICT ondersteuning op maat van onze ICT consultant.

 
 • Websites

  Steeds belangrijker wordt de manier waarop je je online presenteert. Naast de vraag of je goed gevonden wordt, gaat het vooral om de beleving die je je bezoekers meegeeft. Dat je website mobielvriendelijk is, is natuurlijk mooi meegenomen, maar daarmee ben je er nog (lang) niet. Je website leent zich er bij uitstek voor om de sfeer en identiteit van je bedrijf over te brengen. Professionele (beeldvullende) fotografie, op maat gemaakte illustraties en effectieve pagina lay-outs dragen hieraan bij. Daarnaast stellen je bezoekers het op prijs wanneer ze snel bij de juiste informatie komen (heldere navigatie). Overweeg je een nieuwe website, of wil je beter gevonden worden op het world wide web? Wij brengen je graag in contact met onze partner Bakker Ontwerp.

 
 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact