“Denken in oplossingen kan alleen als je het eenzijdig denken laat varen.”


 

Meer oplossingen

Naast cloud en security oplossingen bieden we meer ICT oplossingen die u het leven makkelijker maken. Oplossingen gericht op de toegang tot, het delen en beschikbaarstellen van informatie. Of het nu om documenten, programma’s of spraak gaat.

 
 

Het is heel complex om dingen “Simple” te houden! Dus laat het “Simple” houden maar aan ons over!

 
 • Print- & Document management

  Blijf in gesprek, deel kennis. Zo doen wij graag zaken.
  Wij willen, samen met u, de documentstromen binnen uw organisatie slimmer en efficiënter inrichten, digitaal of via multifunctionele printers. Duurzaam voor milieu en organisatie.

  In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in documentoplossingen en het beheren van printomgevingen.

 • Enterprise WIFI

  De Ubiquiti UniFi Enterprise WiFi System is een schaalbare WiFi oplossing voor professionele omgevingen zoals kantoren, scholen, universiteiten en andere grote gebouwen. De UniFi Access Points is verkrijgbaar in verschillende indoor en outdoor versies. Al deze Access Points zijn te beheren vanuit de UniFi controller software, een gratis softwarepakket wat is te installeren op een machine met Windows, Linux of MacOS. Deze controller kan zowel lokaal als in de cloud worden geïnstalleerd.

 • Connectivity & internet

  Leuk al die cloudoplossingen, maar een voorwaarde om daar op een fijne manier mee te werken is toch wel een snelle en betrouwbare internet verbinding. Wij bieden daarom verschillende opties om te kunnen beschikken over de gewenste bandbreedte.

 • Storage & back-up

  Uw data betrouwbaar en tijdig beschikbaar? Van eenoudige NAS tot software defined storage. Voor ieder storage vraagstuk hebben wij een oplossing in huis. Ga met ons het gesprek aan en leg uw uitdaging aan ons voor.

 
 • Websites

  Steeds belangrijker wordt de manier waarop je je online presenteert. Naast de vraag of je goed gevonden wordt gaat het vooral ook om de beleving die je je bezoekers meegeeft. Dat je website mobiel vriendelijk is is natuurlijk mooi meegenomen maar daarmee ben je er nog (lang) niet.

  Je website leent zich er bij uitstek voor om de sfeer en identiteit van je bedrijf over te brengen. Professionele (beeldvullende) fotografie, op maat gemaakte illustraties en effectieve pagina layouts dragen hieraan bij. Daarnaast stellen je bezoekers het op prijs wanneer ze snel bij de juiste informatie komen (heldere navigatie). Overweegt u een nieuwe website, of wilt u beter gevonden worden op het world wide web? Wij brengen u graag in contact met onze partner Bakker Ontwerp

 
 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact