Uw Office 365 Cloud specialist!

 

Office 365 maakt uw leven eenvoudiger

Het heeft enkele jaren geduurd, maar de Cloud is inmiddels niet meer weg te denken. De Cloud faciliteert in IT-diensten alsof het water uit de kraan is. Zo heeft Microsoft zijn Cloud diensten samengevat in Office 365 en deze oplossing is inmiddels echt volwassen en volwaardig geworden. Wij kunnen u als Office 365 specialist helpen met een transparante migratie en helpen u tevens gebruik te maken van de meest nieuwe features. Na de migratie onderhouden we graag het beheer van de Office 365 Cloud voor u en houden u continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen (en dat zijn er veel en ze komen snel!) van Office 365.

Hieronder animatie over wat er allemaal mogelijk is met Office 365

 

 

Wilt u meteen meer weten?

Bent u inmiddels al genoeg geprikkeld en wilt u op dit moment al iemand spreken over de mogelijkheden voor uw overgang naar de Microsoft Office 365 Cloud? Neem dan contact met ons op via de Live Chat Knop hier rechts of stuur ons een mail middels onze contact pagina (rechts boven).

Wilt u graag nog wat meer informatie tot u nemen, blijf dan vooral plakken. Hieronder geven we u nog een paar van de nieuwste features/mogelijkheden die toe zijn gevoegd aan Office 365. Dat is namelijk een van de grootste voordelen van de Cloud, u bent altijd up to date en er worden continu (vaak zelfs gratis) nieuwe functies toegevoegd aan uw omgeving.

In een jaar worden er vaak tot wel 200 nieuwe functies (hetzij grotere of kleinere) toegevoegd aan de Office 365 Cloud. Wij houden dit allemaal voor u bij en berichten u over de meest interessante updates en hoe u deze het beste kunt inzetten binnen uw organisatie.


Keep_Calm_Office365

Teamwerk organiseren met Microsoft Planner

Verbeter de organisatie van uw teamwerk en werk productiever. Met Planner kan uw team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over het werk en updates over de voortgang ontvangen.

Blijf op de hoogte met Microsoft Delve

Ontdek nieuwe informatie die op u is afgestemd en vind snel wie en wat u zoekt.

Informatie komt naar u toe

Inhoud bekijken die relevant is voor u
Office Delve haalt op u afgestemde inhoud op uit Office 365. Delve biedt u informatie op basis van de bestanden waaraan u werkt, met wie u werkt en de machtigingen die u hebt. Powered by Office Graph.

Vinden wat u zoekt

Massagegevens opsplitsen
U kunt snel terugkeren naar inhoud, zonder dat u hoeft te onthouden onder welke titel of op welke locatie inhoud is opgeslagen. U kunt snel terugkeren naar uw werk, het werk van uw collega’s en verwante inhoud dankzij intuïtieve weergaven.

Ontdekken en ontdekt worden

Personen, documenten en ideeën samenbrengen
In Office Delve kunnen u en uw collega’s beter samenwerken via relaties met inhoud, onderwerpen en elkaar.

Delve

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact