Uw Office 365 Cloud specialist!

 

Office 365 laten installeren bij ons in Breda maakt je leven eenvoudiger

Laat Office 365 volledig installeren in je bedrijf door een specialist in de regio Breda, mét het inmiddels onmisbare Cloud-systeem. Het heeft enkele jaren geduurd, maar de Cloud is inmiddels niet meer weg te denken. Deze faciliteert in IT-diensten alsof het water uit de kraan is. Zo heeft Microsoft zijn Cloud-diensten samengevat in Office 365 en deze oplossing is inmiddels echt volwassen en volwaardig geworden. Wij kunnen je als specialist in Office 365 helpen met een transparante migratie en wij helpen je tevens gebruik te maken van de meest nieuwe features. Na de migratie onderhouden we vanuit ons bedrijf in Breda graag het beheer van je Office 365 Cloud en houden we je continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Office 365. De software verandert continu en je bent door ons altijd up-to-date!

Bekijk hieronder een animatie over wat er allemaal mogelijk is met Office 365

 

Ons in Office 365 gespecialiseerd bedrijf in Breda vertelt je graag alles

Ben je inmiddels al genoeg geprikkeld en wil je op dit moment al een specialist van ons bedrijf in Breda spreken over de mogelijkheden voor een overgang naar de Microsoft Office 365 Cloud? Neem dan contact met ons op via de live-chat-knop of stuur ons een e-mail middels onze contactpagina. Wij beschikken over de kennis om ICT advies en beheer aan te bieden in de brede omgeving van Breda en Roosendaal.

Wil je graag nog wat meer informatie, lees dan vooral verder! Hieronder geven we je namelijk nog een paar van de nieuwste features die zijn toegevoegd aan Office 365. Dat is namelijk een van de grootste voordelen van de Cloud: je bent altijd up-to-date en er worden continu (vaak zelfs gratis) nieuwe functies toegevoegd aan de omgeving. In een jaar worden er vaak tot wel 200 nieuwe functies (hetzij grotere of kleinere) toegevoegd aan de Office 365 Cloud, die de manier van werken in een bedrijf iedere keer weer een boost geven. Als specialist houden we dit voor je bij, berichten we je over de meest interessante updates in Office 365 en vertellen we je hoe je deze het beste kunt inzetten binnen je bedrijf in de regio Breda.


Keep_Calm_Office365

Teamwerk organiseren met Microsoft Planner

Verbeter de organisatie van jullie teamwerk en werk productiever. Met Microsoft Planner kan je team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over het werk en updates over de voortgang ontvangen.

Blijf op de hoogte met Microsoft Delve

Ontdek nieuwe informatie die op jou is afgestemd en vind snel wie en wat je zoekt.

Informatie komt naar je toe

Inhoud bekijken die relevant is voor jou

Office Delve haalt op jou afgestemde inhoud op uit Office 365. Delve biedt u informatie op basis van de bestanden waaraan jij werkt, met wie je werkt en de machtigingen die je hebt. Deze functie is powered by Office Graph.

Vinden wat je zoekt

Massagegevens opsplitsen

Je kunt snel terugkeren naar inhoud, zonder dat je hoeft te onthouden onder welke titel of op welke locatie inhoud is opgeslagen. Je kunt snel terugkeren naar je werk, het werk van je collega’s en verwante inhoud dankzij intuïtieve weergaven.

Ontdekken en ontdekt worden

Personen, documenten en ideeën samenbrengen

In Office Delve kunnen jij en je collega’s beter samenwerken via relaties met inhoud, onderwerpen en elkaar.

Delve

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact