Partners

Voordat we oplossingen implementeren willen we eerst zelf het naadje van de kous weten. Oplossingen die we leveren zijn van gerenommeerde hard- en software fabrikanten, en worden eerst uitgebreid in ons RS Testlab getest. Eenmaal goed bevonden, gaan we een partnership aan met de vendor. Onze meest belangrijke partners zijn:
 
 • citrix

  Veilige toegang tot apps, gegevens en services op elk device. Dat is waar Citrix voor staat. Bijvoorbeeld via de nieuwe Citrix Workspace Suite. Deze complete en krachtige oplossing is geoptimaliseerd om te voldoen aan de persoonlijke vereisten voor prestaties, veiligheid en mobiliteit, met onmiddellijke toegang tot gepersonaliseerde desktops, mobiele en Windows-apps, gegevens en services via elk netwerk. De vrijheid om te kiezen hoe, waar en wanneer werk wordt gedaan, zorgt voor mobiliteit en productiviteit van medewerkers.

  lees meer

 • microsoft

  De missie van Microsoft is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen we door onze technologie vóór ze te laten werken. Zo leggen we de basis voor hun succes, dat van onze partners, en dat van onszelf. Meer dan 100.000 Microsoft-collega’s uit ruim 60 landen werken dagelijks aan het inlossen van onze belofte om iedereen – zowel consumenten, MKB, grootzakelijke bedrijven als overheden – te helpen het beste uit zichzelf te halen.

 • vmware

  VMware virtualiseert computing, van het datacenter tot de cloud en mobiele apparaten, om bedrijven en organisaties te helpen flexibeler, responsiever en rendabeler te werken. VMware was de eerste fabrikant die virtualisatie op het intel-platform mogelijk maakte.

 • hp

  Wij streven ernaar technologie te maken die voor iedereen, overal een betere levensstandaard creëert: elk individu, iedere organisatie en alle gemeenschappen overal ter wereld. Dat motiveert ons, inspireert ons om te doen wat wij doen. Te maken wat wij maken. Om uit te vinden en opnieuw uit te vinden. Om verrassende ervaringen te creëren. Wij willen meer bereiken omdat u meer wilt bereiken. U verandert de manier waarop u werkt. De manier waarop u speelt. De manier waarop u leeft. Met onze technologie kunt u de wereld opnieuw uitvinden. Dit is waarvoor wij staan. Dit is een nieuw HP.

 • dell

  Luisteren. Leren. Leveren. Dat is wat wij doen. Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en personen over de hele wereld in staat om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. Klanten vertrouwen ons bij het leveren van technische oplossingen die hen helpen om meer te bereiken, of ze nu thuis zitten, op hun werk, op school of elders in de wereld. Lees meer over ons verhaal, onze doelstelling en de mensen achter onze klantgerichte benadering.

 • watchguard

  WatchGuard, gevestigd in Seattle, heeft wereldwijd inmiddels bijna een miljoen geïntegreerde multifunctionele security appliances geïmplementeerd bij verschillende soorten organisaties, van kleine MKB-bedrijven tot grote multinationals met meerdere vestigingen. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een security oplossing voor de alsmaar toenemende internetdreiging heeft WatchGuard haar zeer goed presterende, bijzonder schaalbare en uiterst flexibele Fireware® besturingssysteem ontwikkeld als de basis voor al haar producten. Dit platform levert aanzienlijk hogere prestaties voor een lagere prijs dan alle vergelijkbare concurrenten in omgevingen waar alle security services worden toegepast.

 • lenovo

  At Lenovo, our vision is that Lenovo will create personal devices more people are inspired to own, a culture more people aspire to join and an enduring, trusted business that is well respected around the world. This vision guides us in pursuit of our mission to become one of the world’s great personal technology companies.

 • Xerox

  Wij zijn ’s werelds toonaangevende onderneming op het gebied van Business Process Management en documentbeheer. Onze technologieën, expertise en dienstverlening maken het mogelijk voor uw onderneming om efficiënter en effectiever te werken, ongeacht de situatie.

 • exclaimer

  Exclaimer biedt de mogelijkheid om een disclaimer of handtekening toe te voegen aan Exchange/Outlook/Office 365. Exclaimer heeft wereldwijd 42 miljoen gebruikers en 13 jaar ervaring met de levering en ondersteuning van software voor Exchange en Outlook en is een Microsoft Gold Independent Software Vendor, een CompTIA Corporate Member en is tevens lid van de IAMCP (International Association of Microsoft Channel Partners).

 • acronis

  The rise of virtualization, the explosion of data creation and the opportunities Cloud services offer are bringing new challenges to maintaining effective backup and disaster recovery programs for critical data. Acronis can help you securely migrate, protect and recover critical data wherever it resides in your physical, virtual or cloud environments. With a Unified Platform and new generation technology, its innovative solutions are designed to ease the management burden and reduce total cost of ownership, while improving your recovery time objectives.

 • sms passcode

  SMS PASSCODE ® maakt authenticatie voor de gebruiker makkelijker en veiliger dan ooit. De uitgebreide bescherming en modulaire schaalbaarheid maakt het voor kleine, middelgrote en grote bedrijven eenvoudig om zich te voorzien van een geavanceerde multi-factor authenticatie oplossing dat goed presteert op een breed scale aan platformen en makkelijk is in gebruik, onderhoud en installatie. Ten opzichte van de traditionele oplossingen biedt SMS PASSCODE® een veel veiliger multi-factor alternatief.

 • Authasas

  Authasas is als software ontwikkelaar gespecialiseerd in het leveren van sterke authenticatie oplossingen. Authasas levert deze authenticatie middels eenmalige wachtwoorden – single sign on – via diverse manieren (o.a. tokens, sms en biometrie, waarbij de focus ligt op veiligheid, bruikbaarheid en beheersbaarheid.

 • xelion logo

  In een wereld waar alles digitaal aan het worden is kan uw telefooncentrale natuurlijk niet meer achterblijven. Een telefooncentrale nog inpandig? Dat is echt niet meer van deze tijd. Uw mensen niet altijd en overal bereikbaar? Tijd voor verandering, met Xelion (Hosted VOIP)!

  lees meer

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact