“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


 

Professional Services

 

IT en ICT advies van een deskundige consultant in de omgeving Breda

Een goede IT of ICT consultant kan als adviseur je gehele bedrijf in omgeving Breda op gang helpen. Het succes van IT en ICT begint bij het vaststellen van de juiste uitgangspunten. Stel, je hebt zelf een IT afdeling in jouw organisatie, of een IT outsourcing partner, maar toch is er behoefte om te sparren met specialisten om te komen tot de juiste keuzes. Een IT en ICT adviseur van Random Solutions helpt je daarbij, geeft uitleg, verkent de markt en geeft onafhankelijk consultancy aan bedrijven in de regio Tilburg.

Ondanks onze partnerships met vooraanstaande hardware- en softwarefabrikanten, zijn en blijven we als adviesbureau in Tilburg, Breda en Roosendaal een onafhankelijke consultant bij het geven van ICT consultancy. Het gaat om jouw succes, niet om dat van een fabrikant. Al gaat het wel vaak samen.

Voor betrouwbaar IT en ICT consultancy in regio Tilburg en Breda maak je eenvoudig een afspraak met ons adviesbureau.

IT Advies

Het succes van IT begint bij het vaststellen van de juiste uitgangspunten. Stel u heeft zelf een IT afdeling in uw organisatie , of een IT outsourcing partner, maar toch is er behoefte om te sparren met specialisten, om te komen tot de juiste keuzes. De consultants van Random Solutions helpen u daarbij, geven uitleg, verkennen de markt, en geven onafhankelijk advies.

Ondanks onze partnerships met vooraanstaande hard- en software fabrikanten, zijn en blijven we onafhankelijk. Het gaat om uw succes, niet om dat van een fabrikant. Al gaat het wel vaak samen.

Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

IT Projecten

Waar organisaties traditioneel serverparken gemiddeld iedere vijf jaar vervangen, worden vervangingen steeds vaker trapsgewijs gedaan. Vanwege de virtualisatietechnieken is dat logisch. Ook zien we steeds vaker complete migraties van On-premise (lokale installatie) naar Cloud-oplossingen.

Wat voor project het ook betreft, het implementeren van IT- en ICT-oplossingen vraagt om een goede voorbereiding, betrouwbaar consultancy en strak projectmanagement. Bij Random Solutions werken onze specialisten met de RS Project- aanpak. Vaak vanuit gedegen IT en ICT consultancy van een ervaren adviseur in de regio Tilburg.

Maar ook worden we gevraagd om bij te springen en op basis van onze specialisaties (deel)projecten te implementeren, die door anderen bedacht zijn. Complete projecten, of alleen tijdelijke inleen van specialisten, daarvoor ben je bij Random Solutions aan het juiste adres. Heb je hulp nodig bij je IT project? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een IT of ICT consultant die je wensen en voorkeuren op maat aanpakt. Wij zijn gevestigd in Breda, en dus vanuit bijvoorbeeld Tilburg of Roosendaal ook goed inzetbaar als IT en ICT adviesbureau van een consultant op locatie.


IT Projecten

Waar organisaties traditioneel serverparken gemiddeld iedere 5 jaar vervingen, worden vervangingen steeds vaker gefaseerd gedaan. Op zich logisch vanwege de virtualisatie technieken. Ook zien we steeds vaker complete migraties van on-premise naar Cloud oplossingen.

Wat voor project het ook betreft, het implementeren van IT-oplossingen vraagt om een goede voorbereiding en project management. Bij Random Solutions werken onze specialisten met de RS Project aanpak. Vaak vanuit een gedegen IT Advies (tekentafel).

Maar ook worden we gevraagd om bij te springen en op basis van onze specialisaties (deel)projecten te implementeren, die door anderen bedacht zijn. Complete projecten, of alleen tijdelijke inleen van specialisten, daarvoor bent u bij Random Solutions aan het juiste adres.
Heeft u hulp nodig bij uw IT project? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.IT Inkoop Services

Waar je heel veel tijd aan kwijt kunt zijn, is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze IT Inkoop Services zorgen wij ervoor dat je op het juiste moment kunt beschikken over de gewenste hard- en software. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de volledige installatie van Office 365 voor je bedrijf. Ook op het gebied van bijvoorbeeld internetverbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij je ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.


IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact