“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Zakelijke WIFI voor uw werknemers en bezoekers

Een goed werkende Wireless verbinding is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een must op veel plaatsen zoals in winkelcentra, kantoren, bedrijfsruimten, hotels, horeca, sporthallen en vakantieparken. Doordat er steeds meer apparaten gebruik maken van de verbinding, is een professionele WIFI noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kassa-systeem dat een draadloze verbinding nodig heeft. Of de hoeveelheid smartphone gebruikers die rekenen op een betrouwbare verbinding met snelle login. Dan kunt u niet meer alleen een consumenten access point gebruiken. Random Solutions biedt u zakelijke WIFI aan, voor zowel binnen als buiten. Wij maken gebruik van innovatieve zakelijke WIFI oplossingen en bieden u snellere, stabielere en meer constante verbindingen.

Bel: 088 0119999Contactformulier

De voordelen van professionele WIFI

Random Solutions is een specialist op het gebied van de nieuwste Wireless technieken. Ons maakt het niet uit of u 1 of 500 accesss points nodig heeft, wij faciliteren graag in het vinden van de juiste oplossing. Het liefste is deze oplossing ook nog eens kostenbesparend voor u. Random Solutions denkt graag met u mee. Niets is onmogelijk voor ons. Wilt u een professionele WIFI in uw hotel waarbij u gasten een voucher kunt geven? Natuurlijk kan dat! Met onze zakelijke WIFI technieken bent u klaar voor de toekomst.

Voordelen van professionele WIFI via Random Solutions:

  • Compatibel met alle smartphones, tablets en laptops
  • Supersnel netwerk 2.4Ghz of 5.0Ghz
  • Beheer van alle access points door ons middels Cloud controllers
  • Altijd en overal een beveiligde verbinding in het bedrijf
  • Naast uw eigen netwerk kunt u ook een gastennetwerk aanbieden
  • Gemakkelijk opschalen indien nodig

Een betrouwbare IT-partner die u ontzorgt

Bent u op zoek naar een IT-partner die in staat is om met u mee te denken, u de hemd van het lijf vraagt om de beste oplossing te vinden en het liefste ook nog rekening houdt met uw budget? Random Solutions is een specialist op het gebied van Cloud oplossingen, netwerkbeheer, systeembeheer en het leveren van zowel hard- als software. Daarnaast geven wij ook advies en ondersteuning inzake allerlei IT-vraagstukken. Wij nemen uw IT-zorgen over zodat u zich kunt focussen op wat er echt toe doet.

Random Solutions is gevestigd in Breda, en opereert met name in het westelijke gedeelte van Noord-Brabant. Onze klanten bevinden zich in de omgeving van Etten Leur, Tilburg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal en Oosterhout. Wilt u ook hoge snelheid door de laatste professionele WIFI technieken? Wij richten graag uw zakelijke WIFI netwerk in en verzorgen aansluitende services.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact