Random Solutions: uw helden in de ICT

Misschien heb je hem al gezien. Sinds een paar weken prijkt er een filmpje op onze website over vijf ICT’ers met een iets te strakke kaaklijn en een outfit die niet in de reguliere kledingwinkel verkrijgbaar is. Wees niet bang, als we je komen helpen hebben we echt normale kleren aan. Maar het geeft wel aan wie we zijn: helden in de ICT. Voor jou!

Een held in de ICT?

Na het kijken van dit filmpje, vraag jezelf wellicht af wat dat nou eigenlijk is? Een held in de ICT. Is dat iemand die bij zijn ontbijt hackers ontmaskert en voor zijn lunch nog even wat epische virussen en malware onschadelijk maakt die de mensheid bedreigen?

Nee, wij zijn geen nerds…

Wat wij willen aangeven met ons heldenfilmpje is dat we het tegenovergestelde zijn van het beeld dat mensen vaak van ICT’ers hebben. Dat van nerds die op knopjes drukken en vervolgens een te hoge rekening sturen.

Wat heb je liever?

In ieder beroep heb je mensen die uitblinken in wat ze kunnen en je hebt kwakzalvers waar je liever nooit mee in aanraking komt. Wie heb je liever als je ziek bent? Een dokter die zegt dat het allemaal wel goed komt? Of een dokter die zegt dat je accuut naar het ziekenhuis moet voor een blindedarmoperatie? Dat lijkt mij geen vraag.

Direct contact met de expert

Hetzelfde geldt ook binnen de ICT. Ook wij stellen dagelijks indicaties, vaak via de telefoon, om vervolgens te bepalen wat de beste aanpak is om jouw ICT zo goed mogelijk te laten draaien. En daarin blinken we uit. Zo werken we zonder een ‘tussenlaag’ van accountmanagers of salesmanagers die het contact maar doen, omdat de ICT’er zelf er niet geschikt voor zou zijn.

Wij bewijzen dat we dat wel kunnen. Onze ICT’ers zijn niet alleen een kei in het oplossen van problemen, maar ze kunnen dat ook prima aan je communiceren.

ICT-held aan de telefoon

Heb je een probleem, dan heb je binnen een minuut iemand aan de lijn die goed vragen kan stellen en inhoudelijke kennis van zaken heeft. Hij weet vaak direct wat er aan de hand is, wat er moet gebeuren en hoe snel dat gaat gebeuren. Als je echt een probleem hebt, dan ben je als leek blij dat je een dergelijke held tegenover je hebt. Want dat is wat je nodig hebt. Iemand die jouw probleem van je overneemt, zodat jij zonder zorgen weer verder kunt werken.

Helden voor elkaar

Om het verhaal af te maken: ons heldenverhaal beperkt zich niet tot onze klanten alleen. We willen bij Random Solutions ook elkaar helpen om helden in ons vak te zijn. En dat doen we door niet teveel te werken in hokjes en vakjes, waarbij alle verantwoordelijkheden haarfijn zijn uitgetekend. Nee, dat doen we door onze mensen kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen, bij te leren, ervaring op te doen en door een vijfmans ICT-team te zijn. Want dat is waar het aan het eind van iedere Marvelfilm toch om draait… je wordt pas echt een held als je elkaar nodig hebt.

Zit jij dringend te wachten op een ICT-held om jouw problemen over te nemen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en snel verder!