“Het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw ICT zaken. Nu ook voor Mobiel en uw 4G backup internetverbinding”


 

RS Mobile

Random Solutions is een van de weinige ICT dienstverleners die een eigen (- op KPN of T-Mobile gebaseerd -) netwerk heeft: RS Mobile. Met onze flexibele dienstverlening, opties en zakelijk marktconforme prijzen kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van Mobiele abonnementen.

 
 

RS Mobile (KPN)

 
 

RS Mobile all-in - buitenbundel datatarief per MB (eenmalig) € 0,02

Voeg voor slechts € 7,50 per maand een dual sim toe welke gebruikt kan worden voor een 4G backup verbinding. Deze 4G sim is onderdeel van dezelfde grote bedrijfsbundel waar iedereen gebruik van maakt, hiermee creeert u voor zeer weinig geld ook nog eens extra zakelijke zekerheid voor uw internetverbinding.

 
 

RS Mobile (T-Mobile)

 
 

Per maand opzegbaar. € 1,- korting per maand bij een jaarabonnement en € 2,- korting per maand bij een tweejarig abonnement.

 
 

Met onze flexibele dienstverlening, opties en zakelijk marktconforme prijzen kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van Mobiele abbonementen.

 
 

Met onze flexibele dienstverlening, opties en zakelijk marktconforme prijzen kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van Mobiele abbonementen.

 
 

RS 4G backup

Heeft u al reeds mobiele abonnementen en zit u hier nog een tijdje aan vast, maar wilt u wel een 4G backup verbinding tegen zeer aantrekkelijke prijzen? Wij kunnen onderstaande aanbieden:

 

RS 4G Backup 100GB

€35

Excl. BTW, Per maand
  • Max 100GB / jaar
  • Meerverbruik € 0,02 / MB
Offerte

RS 4G Backup 50GB

€ 25

Excl. BTW, Per maand
  • Max 100GB / jaar
  • Meerverbruik € 0,02 / MB
Offerte

RS 4G Backup 25GB

€20

Excl. BTW, Per maand
  • Max 100GB / jaar
  • Meerverbruik € 0,02 / MB
Offerte
 

Houd er rekening mee dat andere providers wel unlimited data abonnementen aanbieden maar deze niet gebruikt kunnen worden voor een 4G backup verbinding. Deze zijn namelijk gelimiteerd op 5GB per dag. Ga je hier overheen kun je iedere keer met 1GB ophogen middels het sturen van een SMS. In een zakelijke configuratie waar de 4G sim dus in een Firewall/Router zit is dat dan een ondoenlijke situatie, precies de reden waarom providers dit hebben geïntroduceerd om zo misbruik ervan te voorkomen.

Met onze 4G backup oplossing heeft u dit niet. Zie het als een verzekering op de hoofdverbinding. Mocht deze een keer uitvallen, dan heeft u voldoende GB’s beschikbaar om zelfs 1-2 dagen op de 4G verbinding te kunnen draaien. Normaliter zal de hoofdverbinding dan alweer online zijn. Daarnaast zijn onze 4G backup oplossingen ook nog eens voordeliger dan het gebruik van een DSL verbinding als backup.

Bij sommige locaties is er vaak enkel een DSL verbinding leverbaar en bijvoorbeeld geen Glas of Kabel internetverbinding. In die situaties is een 4G backup verbinding van Random Solutions B.V. de enige keus als u wilt beschikken over een dubbele internetverbinding. Heeft u nog geen router/firewall die een Dual (tweede) internetverbinding ondersteunt? Dan regelen wij dit voor u. Wij helpen u direct aan een router/firewall voorzien van de meest recente beveiligingsmethoden (Next Generation Firewall) welke tevens voorziet in automatische overschakeling (failover) en terugschakeling (failback) van de internetverbinding (in het geval van een storing).

Onze 4G Backup verbindingen zijn echt een No-Brainer zoals u ziet. Mede gezien het feit we steeds meer in de Cloud gaan werken en een internetfalen gewoon beteken tdat uw volledige bedrijf plat ligt. Onderneem nu actie en verzeker uw bedrijfs-uptime!
 
 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact