“Detachering, Werving & Selectie en IT Outsourcing volgens de RS filosofie “


 

Staffing Services

IT of ICT detachering kan een efficiënte werkwijze in je bedrijf enorm bevorderen. Als allrounders in IT heeft Random Solutions in Breda veel specialismen en certificeringen onder één dak. Wij ontzorgen de IT en ICT van veel bedrijven in onder meer de omgeving Breda, Tilburg en Roosendaal. Om jou ook van dienst te kunnen zijn bij tijdelijke of permanente personele vraagstukken, hebben wij onze Staffing Services voor jou beschikbaar. IT en ICT detachering is bij ons altijd een complete service of een service die is toegespitst op jouw wensen.

 

IT en ICT Detachering

Als dienst leveren wij IT- en ICT-specialisten op detacheringsbasis. Dit zijn gecertificeerde specialisten die kennis hebben van onder andere Citrix, VMware, Microsoft en Watchguard. Van senior architecten tot helpdesk medewerkers. Als je tijdelijk behoefte hebt aan capaciteit, stellen wij jou graag een van onze specialisten ter beschikking. Wanneer je kiest voor IT en/of ICT detachering door Random Solutions, profiteer je zeker ook van een snelle service en een goede bereikbaarheid. Wel zo handig!


Detachering

Als dienst leveren wij specialisten op detacheringsbasis. Gecertificeerde specialisten zoals bijvoorbeeld Citrix, VMware, Microsoft, Watchguard specialisten. Van Senior architecten tot helpdesk medewerkers. Als u tijdelijk behoefte heeft aan capaciteit stellen wij u graag een van onze specialisten ter beschikking. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.


Werving & Selectie

Ons netwerk is groot. Daarom helpen wij jou ook graag bij het invullen van een vacature op ICT gebied. Van systeembeheerder tot softwareontwikkelaar. Wij kunnen het hele proces van detachering van IT en ICT voor jou regelen, waarmee je veel tijd en geld bespaart. Eén ding staat vast; onze condities zijn een stuk aangenamer dan bij de meeste andere bureaus. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, ook op het gebied van IT- en ICT-beheer en advies.


Werving & Selectie

Ons netwerk is groot. Daarom helpen wij u ook graag bij het invullen van een vacature op ICT gebied. Van systeembeheerder,  tot software ontwikkelaar. Wij kunnen u het hele proces uit handen nemen, waarmee u tijd en geld bespaart. Eén ding staat vast; onze condities zijn een stuk aangenamer dan bij de meeste andere bureaus. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.


IT Outsourcing

Het ontzorgen op IT en ICT gebied nemen wij heel serieus, daarom is de detachering ervan bij ons in goede handen. Wij hebben hiervoor een professionele dienstverlening opgezet, die helpt jouw gehele IT, ICT of delen daarvan uit te besteden. Dit stelt jou in staat om strategisch de juiste kerntaken zelf te doen, en andere taken te outsourcen. Zo heeft bijvoorbeeld een aantal organisaties haar interne ICT Servicedesk uitbesteed aan ons, zodat de resources van hun IT afdeling zich met andere belangrijke zaken bezig kunnen houden. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.


IT Outsourcing

Het ontzorgen op ICT gebied nemen wij heel serieus. Dit is onze core business. Daarvoor hebben we een professionele dienstverlening opgezet, die helpt uw gehele ICT of delen daarvan uit te besteden. Dit stelt u in staat om strategische de juiste kerntaken zelt te doen, en andere taken te outsourcen. Zo heeft bijvoorbeeld een aantal organisaties haar interne ICT Servicedesk uitbesteed aan ons, zodat de resources van hun IT afdeling zich met andere belangrijke zaken bezig kunnen houden.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact