Twee maanden gratis ICT van topkwaliteit; het kan, bij Random Solutions!

Als je als Nederlander het woordje ‘gratis’ leest, dan gebeurt er best veel in je hoofd. Ten eerste wordt je beloningssysteem geactiveerd. Hey, misschien valt hier iets te halen! Tegelijkertijd leert de ervaring dat gratis zelden echt gratis is. Waar staan die kleine lettertjes? Bij Random Solutions bieden we nieuwe klanten twee maanden gratis ICT van topkwaliteit aan, waarna je kosteloos per maand kunt opzeggen. Geen kleine lettertjes, geen ellenlange jaarcontracten. Waarom: omdat we het als één van de eerste aandurven. Onze kwaliteit en ons aanbod is zo goed, dat we ervan overtuigd zijn dat je blijft. En nooit meer weg wilt.

Gratis ICT? Wat is de deal?

Vanuit Random Solutions bieden we meerdere diensten aan. We geven je advies als je jouw ICT-omgeving opnieuw wilt inrichten, waarna we dat kunnen implementeren. Na afloop kunnen we het beheer en onderhoud op ons nemen door middel van onze managed services. Heb je een storing, een probleem, een virus, of een onverwachte update? Dan bel je ons op, heb je binnen een minuut iemand aan de lijn (gegarandeerd) en komen we je als een soort van superman helpen om je ICT-probleem te fiksen. Als nieuwe zakelijke klant mag je onze managed services 2 maanden gratis uitproberen.

Waarom heb ik Managed Services nodig?

Voor veel bedrijven is deze dienst onmisbaar. ICT is zo belangrijk in een moderne werkomgeving dat een storing al snel handenvol tijd en dus geld kost. Natuurlijk kun je zelf iemand in dienst nemen voor je ICT-beheer, maar voor veel MKB’ers is dat een grotere kostenpost dan een abonnement zoals wij dat aanbieden. Bovendien zijn wij met een heel team, zijn we dagelijks bezig met problemen oplossen en weten we daardoor gewoon meer dan één beheerder alleen. Meer kennis en kunde dus, voor minder geld.

Drie ICT-pakketten

Vanuit Random Solutions bieden we drie pakketten aan voor Managed Services. Van deze drie mag je ‘RS Beheer’ de eerste twee maanden gratis uitproberen. Ben je tevreden en wil je blijven? Dan betaal je daarna een vast bedrag per gebruiker per maand.

Laagste ICT-prijs garantie

Om het aanbod af te maken bieden we daar bovenop een laagste prijsgarantie aan. Die werkt niet veel anders dan die van de Jumbo of de Mediamarkt. Vind je bij één van onze concullega’s een vergelijkbaar aanbod voor een lagere prijs, dan krijg je die van ons ook. Plus vijf procent extra korting daar bovenop.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod? Of wil je eerst een kop koffie met ons drinken om kennis te maken? Neem dan contact met ons op! Bel naar 088 011 99 99, of stuur een mail naar info@randomsolutions.nl.