Vacature Microsoft System Engineer

Random Solutions is voor een van haar klanten opzoek naar een “Microsoft System Engineer”. Gaat jouw hart sneller kloppen bij alles wat te maken heeft met de laatste Microsoft technologie? Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging en voldoet je aan een groot aantal van onderstaande criteria? Stuur dan je CV naar werken@randomsolutions.nl

Voor een opdrachtgever van ons zijn wij opzoek naar een Microsoft System Engineer die komt te werken in een internationale omgeving en zowel Nederlands- als Engelstalig dient te zijn.

Functie eisen:
Goede kennis van Microsoft Server 2012R2.
3 jaar ervaring in het beheer van terminal server gerelateerde platformen in een bedrijfskritische omgeving.
Enige ervaring met Azure is een pré
Ervaring met het werken in een Team.
3e lijns ondersteuning voor Windows Server 2008R2 en 2012R2
Afgeronde Microsoft certificeringen of bezig om op korte termijn certificeringen te halen

Wat bieden wij jou?

Random Solutions is een jong en dynamisch bedrijf, wij focussen ons altijd op de nieuwste ICT technologieën en het bedenken van totaaloplossingen aan de hand van deze technologieën.

Je komt in een omgeving van ICT vakidioten, geleid door vakidioten. Bij de start zal je 6-12 maanden gedetacheerd worden bij een van onze klanten. Na deze periode wordt je enkele maanden intern geplaatst om onze consultancy afdeling te ondersteunen en gaan we samen een weg uitstippelen die je graag zou gaan bewandelen.

Verder krijg je uiteraard een auto van de zaak, laptop en een markt conform salaris.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Neem Contact Op!