Tijd voor VOIP! In Tilburg!

 

De VOIP BedrijfsCentrale

VOIP Centrale Tilburg

In een wereld waar alles digitaal aan het worden is kan uw telefooncentrale natuurlijk niet meer achterblijven. Een telefooncentrale nog inpandig? Dat is echt niet meer van deze tijd. Uw mensen niet altijd en overal bereikbaar? Tijd voor verandering, met Xelion (Hosted VOIP)!

Zit u met uw bedrijf in Tilburg en bent u opzoek naar een lokale Partner die het volledige VOIP stuk voor u inricht en beheert, zoek dan niet verder! U bent bij de juiste Partij terecht gekomen. Onze prijzen zijn zo scherp dat we ze geeneens op het internet kunnen publiceren. Neem dus snel met ons contact op (via de contactknop onderaan deze pagina) en begin met besparen op je telefoniekosten, maar verrijk vooral uw communicatie met onze 2.0 ervaring!

 

 

Softphone en app intuïtiever en completer in nieuwe versie

Xelion 6 is de sterk vernieuwde versie van Xelion’s telefonie- en communicatieoplossing voor het mkb. Xelion 6 voorziet in de verschuiving naar plaats-, apparaat- en tijdonafhankelijke werken. Hiermee krijgen mkb’ers meer grip op het zakelijk gespreksverkeer. Met nieuwe functionaliteit en intuïtievere gebruikersinterfaces biedt Xelion 6 bedrijven een oplossing waarmee ze hun zakelijke communicatietool altijd bij de hand hebben, waar en met welk apparaat ze ook werken.

Xelion wil met Xelion 6 laten zien dat zakelijk bellen slimmer, makkelijker en goedkoper kan. Arthur van den Ende, directeur: “Met Xelion 6 zetten we de volgende stap in de huidige trend waarin ook het mkb kiest steeds vaker kiest voor een IP-telefooncentrale. Xelion was al heel succesvol op dit gebied en zet met deze nieuwe versie een tandje bij. We bieden het mkb, waarbinnen medewerkers steeds flexibeler worden, een vanzelfsprekende manier om professioneel en bereikbaar te zijn. Ook als medewerkers hun smartphone zowel privé als zakelijk gebruiken is Xelion 6 de toegang tot het centrale telefoonboek en alle zakelijke communicatie.”


Xelion_High_End_RGB-300x300

Xelion-6-Beeldmateriaal-1

Plaats- en tijdsonafhankelijk

Het werken met een IP-telefooncentrale biedt veel voordelen ten opzichten van een traditionele PBX-centrale, waar nu nog ruim 75 procent van het mkb mee werkt. Xelion heeft vanuit een pure specialisatie deze voordelen optimaal uitgewerkt en geïmplementeerd in een allesomvattende telefoniecentrale. Xelion wordt door zijn klanten met name gewaardeerd door de intuïtief werkende software. Arthur van den Ende: “Reeds vanaf de lancering van de eerste versie van Xelion hebben we er altijd voor gekozen de beste te willen zijn in gebruikersgemak. Met de compleet nieuwe interface van Xelion 6 doen we daar nog een schepje bovenop. Xelion 6 is makkelijk, mooi en daarbij ook nog eens zeer compleet.”

De juiste communicatiemiddelen kiezen

Chat, videogesprek, sms, bellen of e-mail: Xelion 6 heeft alle functies op de pc en in de app opgenomen. Die app draait net zo makkelijk op de pc en laptop als op de smartphone. Arthur van den Ende licht verder toe: “De app op de smartphone is een heel belangrijke stap. Hiermee kan elke medewerker overal bellen met de voordelen van mobiliteit maar zonder het kostennadeel daarvan. Op ieder apparaat zijn alle functies beschikbaar. Zo kunnen werknemers hun vaste lijn net zo makkelijk thuis of op reis laten overgaan. Daarbij kunnen alle gesprekken en alle zakelijke contactpersonen centraal worden opgeslagen zodat ze makkelijk vindbaar zijn voor iedereen. Presentielijsten en doorverbindfuncties zijn geïntegreerd in de app en softphone. Uniek is de sms-functionaliteit die we in Xelion 6 hebben ingebouwd. Hiermee kun je vanaf de pc of laptop aan ieder zakelijk contact een sms sturen. Dat geeft toch een bepaalde urgentie aan.”

Integratie

Xelion 6 integreert moeiteloos met andere softwarepakketten zoals Exact en AFAS CRM. Binnen CRM-systemen kan Xelion dienen als virtuele communicatie-assistent die de gebruiker alle manieren van communiceren aanreikt. In Xelion 6 wordt het nog eenvoudiger om contactgegevens uit een CRM-pakket of Outlook te integreren. Dat betekent dat dubbel invoeren van gegevens verleden tijd is. Deze CRM-telefonie/communicatie-integratie is de ‘next big step’ in zakelijke communicatie. Inmiddels zijn met onder meer Exact en AFAS partnerships aangegaan om de mogelijkheden op dit terrein verder uit te bouwen.

Xelion-Android-App


Benchmark-1024x512

Benchmark

In de onstuimige opmars van IP-centrales duikt momenteel een groot aantal partijen op. Veel enterprises kiezen voor de systemen van de traditionele leveranciers. Arthur van de Ende zegt daarover: “Dat zijn natuurlijk allemaal prima oplossingen met zeer veel functionaliteit aan boord, geen kwaad woord daarover. Maar voor een gemiddelde mkb’er zijn dat echt te zware systemen, waarvan met name de prijs en de implementatie een harde dobber zijn. Xelion 6 is juist zeer voordelig en uitermate eenvoudig te installeren. Met Xelion 6 hebben we echt een goudhaantje in huis waar het mkb in Nederland veel plezier van gaat hebben.”

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

Contact