Waarom beheer steeds belangrijker wordt binnen de ICT

ICT wordt steeds belangrijker. Als bedrijf ontkom je er niet aan om fatsoenlijke PC`s te hebben, een werkende printer, een stabiele internetverbinding en een degelijke online beveiliging. Juist door de onmisbaarheid van deze digitale infrastructuur verandert ook de manier van een ICT bedrijf als het onze. Niet langer is de apparatuur het belangrijkst, maar het dagelijkse beheer. Hoe komt dat?

We kunnen niet zonder
Storingen, menselijke fouten en vervelende malware, ze komen allemaal voor. Maar hoe langer een systeem plat ligt, des te vervelender en duurder het wordt. Op het moment dat het internet eruit ligt zit tegenwoordig binnen de kortste keren het hele personeelsbestand met de handen in het haar. Geen internet is in veel gevallen simpelweg stoppen met werken totdat het weer draait.

Wat doen wij?
Bij Random Solutions hebben we ons gespecialiseerd in zeer goed beheer, tegen een redelijke prijs. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor alle benodigde hardware en de standaard software. We geven gericht advies en we helpen je bij het verzorgen van de juiste installatie. Je kunt bij ons terecht voor zowel een ‘oude’ On Premise server, of volledig overgaan op werken in de cloud. We helpen je bij het installeren van VoIP telefonie, installeren je printers, computers en nog veel meer.

Verzekering
Maar daarna begint het pas, want dan moet je ermee gaan werken. Goed beheer kun je zien als een verzekering. Je betaalt er wat voor in de hoop dat je het nooit nodig zult hebben. Net zoals bij een auto. En net zoals je autoverzekeringen in alle soorten en maten hebt, heb je dat ook bij ICT beheer.

Ons beheer
Bij Random Solutions hanteren we telefonische wachttijden van minder dan een minuut. Van de zeven man personeel werken er vier bij de helpdesk. We bieden een fulltime service contract aan waarbij we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn. En daarbij proberen we ook zo klantgericht mogelijk te werk te gaan. We houden regelmatig voortgangsgesprekken en geven preventief advies over updates, veranderingen en nieuwe kansen.

Wat kun je verwachten?
De komende maanden zullen we regelmatig blogs versturen over onderwerpen die u wellicht wakker zullen schudden en u doen afvragen, heb ik het echt wel goed geregeld? Daarnaast houden we u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de ICT en hoe u die op de meest kostenefficiënte manier kunt gaan toepassen binnen uw bedrijf.

Wil je meer weten over Random Solutions en over onze (beheer)oplossingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.