Waarom de ‘One-stop shop’ ook zakelijk een voordelige keuze is.

Waarom de ‘One-stop shop’ ook zakelijk een voordelige keuze is.

De meest voordelige proposities zijn altijd degenen die een duidelijke winst opleveren voor beide partijen. Op het moment dat bedrijven all-in-one abonnementen gingen aanbieden aan consumenten, met daarin TV, telefonie en internet, gingen niet alleen de consumenten razendsnel om. Ook de rest van de telecomaanbieders zagen direct dat een dergelijk abonnement de meeste waarde voor zijn geld biedt. Nu is ook de zakelijke markt aan de beurt met de ‘One-stop shop’: Alle zakelijke ICT onder één dak. En uiteraard tegen een goedkopere prijs dan als je alles los afsluit.

Betere dienstverlening

Behalve de goedkopere prijs zijn er nog een paar grote voordelen. Zo raken veel ondernemers regelmatig gefrustreerd door de langzame dienstverlening van grote partijen. Of het nu gaat om een te langzame internetverbinding, een kapotte telefoon of een gecrashte computer maakt daarbij niet eens zoveel uit. Bij grote partijen gaat de dienstverlening logischerwijs nou eenmaal langzamer dan je zou willen. In tegenstelling tot een kleinere partij, zoals Random Solutions.

Tegen de beste prijs

Daar komt bij dat ook je administratief medewerker zondermeer een stuk blijer wordt als hij of zij iedere maand maar één rekening hoeft te betalen, in plaats van vijf of tien. Niet eens zozeer omdat dit veel werk is, maar wel omdat hij dan niet alle verschillende abonnementen in de gaten hoeft te houden en tijd kwijt is aan het opnieuw afsluiten en vergelijken van nieuwe abonnementen. Door alles in één te nemen is dat bovendien niet nodig, want een gezamenlijke prijs is altijd goedkoper dan losse abonnementen.

Wat houdt One-stop shop in?

Wat kun je verwachten bij een One-stop shop zoals Random Solutions? In principe alles wat onder het kopje ICT valt. Van internet, tot hardware, tot beveiliging, tot mobiele telefonie en alles wat daar tussenin zit. Uiteraard ben je nooit verplicht om alles af te nemen, maar dat is wel onze beste propositie. Wij willen enerzijds de beste service leveren en anderzijds ook het beste aanbod hebben.

Voorbeeld

Een goed voorbeeld daarvan is ons nieuwe aanbod op het gebied van telefonie. Sinds kort werken wij samen met T-Mobile die sowieso al één van de laagste zakelijke tarieven hanteert. Het klinkt dan ook aantrekkelijk om direct bij hen een abonnement af te sluiten. Maar je kunt er ook voor kiezen om dat tegen exact dezelfde prijs bij ons te doen. Het product is hetzelfde, maar onze service is in alle eerlijkheid een stuk beter en sneller. Heb je een kapotte simkaart, of wil je een abonnement aanpassen of verlengen? Je hoeft het alleen maar te melden en wij regelen het.

Wil je meer weten over ons One-stop shop model? Of ben je geïnteresseerd in onze tarieven? Bel ons gerust op voor meer informatie. We helpen je uiteraard graag verder.