“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Werken in de Cloud: Altijd en overal uw werk bij de hand

Tegenwoordig werkt iedereen waar het hen maar uitkomt, of dit nu thuis, onderweg of op kantoor is. Mensen werken niet meer enkel vanaf een desktop computer, maar ook vanaf smartphones, tablets en laptops. Dit kan alleen wanneer er goed is nagedacht over de IT-voorzieningen. Random Solutions verzorgt voor uw medewerkers een online werkplek zodat zij zonder zorgen kunnen werken in de Cloud. Natuurlijk kunt u terecht bij Random Solutions voor hard- en software, maar wij geven tevens ook gericht advies en helpen u met de migratie naar de Cloud.

Bel: 088 0119999Contactformulier

Voordelen van werken in de Cloud en gebruik maken van clouddiensten

Werken in de Cloud brengt een hoop voordelen met zich mee. Steeds meer bedrijven kiezen voor een overgang naar de Cloud als platform. Het mooiste aan Cloud computing is dat het snel en tegen lage kosten beschikbaar is. In Nederland is het populairste platform Office 365. Dit platform stimuleert in-en extern samenwerken via e-mail, chat, kalender. U profiteert direct na de migratie naar de Cloud van onderstaande voordelen:

  • Kostenbesparend: U hoeft geen investeringen te doen voor een dure server op locatie, omdat u via een beveiligde verbinding werkt. Hierdoor heeft u ook geen onderhoudskosten. U betaalt iedere maand een vast bedrag naar verbruik, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.
  • Automatisch back-ups: Iedereen weet dat een backup maken veel tijd in beslag neemt. Een backup terugzetten kost nog meer tijd, waardoor werknemers tijdelijk stil komen te staan. Werken in de Cloud betekent ook automatische back-ups. Het terugzetten van een backup is zo geregeld. Bovendien slaan clouddiensten meerdere versies van een document op. Dit kan soms handig van pas komen.
  • Schaalbaar: Een extra medewerker of iemand die weggaat? U kunt direct de cloudcapaciteit zelf beheren en vergroten of verkleinen. U betaalt nog altijd volgens het pay-per-use principe.
  • Efficiëntere samenwerking: Dankzij clouddiensten zoals Office 365 kunt u het samenwerken tussen medewerkers stimuleren. Zo wordt de informatie op een centraal punt bijgehouden en de productiviteit verhoogd. Werken in de Cloud is met name noodzakelijk wanneer er met meerdere collega’s aan een project wordt gewerkt. Zo hoeven zij geen e-mails meer te versturen met grote bijlagen, maar kan de clouddienst worden geraadpleegd.
  • Altijd en overal toegang: Clouddiensten zijn 24/7 bereikbaar, mits er een goede internetverbinding is. Vanaf elk device heb je toegang tot de Cloud. De clouddiensten zijn ook geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, waardoor werken vanuit de trein bijvoorbeeld heel makkelijk wordt. Werknemers kunnen hun werkzaamheden nu plaats- en tijdonafhankelijk verrichten.

Hulp nodig bij de migratie naar de Cloud? Wij helpen u graag!

Random Solutions helpt u met de complete migratie naar Office 365. Om dit te realiseren brengen we al uw wensen en behoeftes in kaart. Wilt u ook afscheid nemen van uw oude software en overstappen naar werken in de Cloud? Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en adviseren u over de voordelen van een online werkplek. Random Solutions opereert vanuit Breda, waardoor steden als Tilburg, Roosendaal, Gorinchem, Oosterhoud, Etten Leur en Dordrecht makkelijk bereikbaar zijn. Bevindt uw bedrijf zich elders in Noord-Brabant? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Wij komen graag bij langs voor een kennismakingsgesprek.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact