“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Wij scoren met ICT in Breda

Een goede voorziening in informatie- en communicatietechnologie (ICT dus) is tegenwoordig belangrijker dan ooit in vrijwel ieder bedrijf. Heeft u behoefte aan goede ICT in Breda? Wij helpen u graag.

Bel: 088 0119999Contactformulier

Denk er maar eens over na wat u zou doen als u twee uur lang geen mail kunt sturen of ontvangen. Of erger, dat uw mails worden onderschept door derden die daar slechte bedoelingen mee hebben. Of dat u die grote potentiële klant niet kunt bereiken met uw nieuwe voorstel. Wij bieden Cloud Services, ICT Beheer, ICT beveiliging, Hosted VOIP, en support met bereikbaarheden variërend van bijna altijd tot aan altijd en meer, oftewel: wij scoren graag met ICT in Breda. En wij scoren als u niets merkt van eventuele haperingen of problemen. Zo zien wij het.

ICT serverruimte in Breda

ICT in Breda van Random Solutions: waarom?

ICT is tegenwoordig meer dan het vervangen van uw postduif voor een telefoon. De mogelijkheden zijn eindeloos. Goede ICT kan er al snel voor zorgen dat u en uw collega’s meerdere uren per week besparen. Onze ICT services staan met elkaar in verbinding, waardoor u voor al uw vragen bij dezelfde contactpersoon terecht kunt. Daarnaast beschikt u over al uw gegevens in de (goed beveiligde) Cloud. Niemand hoeft meer iets door te sturen, want alles is op één plek te vinden. Een automatische back-up die ervoor zorgt dat u nooit meer écht iets kwijtraakt als u uw telefoon verliest? Geen probleem. ICT in Breda door Random Solutions: dat maakt het allemaal in een klap veel gemakkelijker voor u. We like Keeping IT Simple.

Uw ICT diensten aangepast op iedere bedrijfsvoering

Belt u veel? Dan passen we daar onze ICT diensten op aan. Gebruikt u uw mail voor het versturen van grote bestanden? Dan stellen we de ICT daarop af. Dient u altijd bereikbaar te zijn? Ook daar zorgen we voor. Of u nu een callcenter runt, een fotograaf bent die dagelijks grote vectorbestanden verstuurt, of een first-responder bent bij een calamiteitenservice; wat uw bedrijfsvoering ook nodig heeft, wij stellen de ICT diensten af op uw behoeften.

ICT in Breda en omgeving

Waar uw bedrijf ook gevestigd zit in omgeving Breda, wij verzorgen de ICT. Ons werkgebied strekt zich uit van Dordrecht tot Tilburg en van Gorinchem tot Roosendaal. Eigenlijk zijn we door onze strategisch gelegen hoofdvestiging in Breda in heel Noord-Brabant te vinden als het om ICT oplossingen gaat. Na het eventueel installeren van nieuwe hardware, is het voor ons erg gemakkelijk om remote – dus op afstand – uw ICT te beheren. Of we uw ICT nu beheren terwijl we op ons kantoor in Breda zitten, of we regelen het een en ander vanaf een strand – met een internetverbinding – op de Bahama’s; het maakt weinig verschil. Helaas zijn we iets minder vaak op de Bahama’s te vinden dan in Brabant, maar in principe kan het dus allebei. Onze bereikbaarheid en u ontzorgen op het gebied van ICT, dat is waar we goed in zijn.

Bereikbaarheid

We weten hoe belangrijk bereikbaarheid is, dus zijn we zelf ook vrijwel altijd bereikbaar. Heeft u een vraag, een opmerking of wilt u gewoon wat meer weten over de mogelijkheden van onze ICT oplossingen in en rondom Breda? Dan bereikt u ons gemakkelijk door hier het contactformulier in te vullen. Belt u liever? Dat kan ook: 088 011 99 99. Direct mailen? Prima: info@randomsolutions.nl. Eigenlijk ontvangen we alleen de postduif niet meer.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact