“Als allrounders in IT zijn wij bedreven in het hele proces van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer. “


Home > Zakelijke Telefonie Tilburg

Zakelijke telefonie in Tilburg

De term Hosted VOIP wordt vaak genoemd wanneer het gaat over bellen via internet en IP telefonie. Het bestaat al geruime tijd. Waarom is deze vorm van zakelijke telefonie zo populair? Één van de belangrijkste voordelen ervan is de aanzienlijke kostenbesparing, want met VOIP heeft u lage gesprekskosten en lage instapkosten. Met Hosted VOIP heeft u geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Alles gebeurt veilig in de Cloud. VOIP is gemakkelijk aan te sluiten als er een internetverbinding aanwezig is. De telefoontoestellen maken via internet een verbinding met de centrale in de Cloud. Thuiswerken en uitbellen met het zakelijke telefoonnummer is dankzij Hosted VOIP mogelijk. Zo zijn er nog veel meer voordelen en functionaliteiten die deze vorm van zakelijke telefonie mogelijk maakt.

Bel: 088 0119999Contactformulier

De voordelen van Hosted VOIP op een rij

Bellen via internet is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie. Dankzij VOIP bespaart u enorm op uw telefoonlasten. Dit komt doordat er slechts een internetverbinding nodig is. Ook hoeft u geen dure lokale telefooncentrale aan te schaffen en dankzij de mobiele telefonie integratie bespaart u op dubbele abonnementen. Heeft u een nieuwe medewerker en wilt u een telefoonnummer toevoegen voor deze persoon? Met Hosted VOIP is een uitbreiding zeer eenvoudig geregeld. Slechts één druk op de knop en u beschikt over een extra telefoonnummer voor uw nieuwe medewerker.

Diverse voordelen en functionaliteiten van Hosted VOIP:

Niet alleen is bellen via VOIP goedkoper dan via ISDN telefonie, ook de kwaliteit van de spraak is vele malen beter. Hieronder staan nog enkele functionaliteiten en voordelen op een rij:

  • Voice to e-mail: Ontvang voicemailberichten niet alleen op je telefoon, maar ook per e-mail. Zo kunt u gemakkelijk de voicemail berichten afluisteren of doorsturen via desktop of smartphone.
  • Hosted VOIP applicatie: Dankzij de apps die voor Android en IOS beschikbaar zijn, kunt u met uw mobiel gebruik maken van Hosted VOIP. Zo kunt u bijvoorbeeld uw nummer doorschakelen of de beschikbaarheid inzien van collega’s.
  • Creëren van keuzemenu: Verzorg de stroomlijn van inkomende telefoontjes naar de juiste afdeling of persoon binnen uw bedrijf.
  • Gemakkelijk doorschakelen: Iedere gebruiker kan zelf bepalen wat er moet gebeuren als hij/zij niet bereikbaar is. De oproep kan worden doorgeschakeld naar een collega van de afdeling of naar de voicemail. Ook kunt u bepalen wat er gebeurt met de telefoontjes wanneer er voor of na kantooruren contact wordt opgenomen.
  • Ruggespraak: Ruggespraak wil zeggen dat een collega eerst het verhaal aan de andere collega kan vertellen, voordat hij/zij de persoon doorverbindt. Bij ophangen wordt vervolgens de beller doorverbonden.
  • Zelf muziek bepalen: Stel zelf uw wachtrij muziek in en kies voor aangekochte, eigengemaakte of van rechten vrije muziekbestanden.
  • Reductie in bekabeling: Doordat de computer en VOIP telefoon op één netwerkaansluiting kunnen worden aangesloten, heeft u ook minder bekabeling.

Bent u enthousiast geworden over Hosted VOIP en wilt u meer weten over deze service? Random Solutions, gevestigd in Breda, komt graag bij u langs. Wij bedienen voornamelijk de regio Noord-Brabant en reizen vaak naar Etten Leur, Tilburg, Oosterhout, Gorinchem, Roosendaal en Dordrecht. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en vertellen u alles over de voordelen van onze VOIP oplossing genaamd Xelion.IT Inkoop Services

Waar u heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is het inkopen van hard- en software tegen de beste condities. Daar hebben wij een oplossing voor. Met onze inkoop services zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt beschikken over gewenste hard- en software. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld internet verbindingen, telefonie- en printercontracten kunnen wij ondersteunen, waarbij we een open calculatie hanteren.

 

Meer weten?

Ben u benieuwd hoe onze oplossingen u het ondernemen gemakkelijker kunnen maken?

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar!

contact